Τον πέτυχε σε μια εκδήλωση και έκανε σαν να μην τον είδε καν. Η Σοφία Βεργκάρα και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Νικ Λόεμπ συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, την ώρα που εκείνη έδινε μια συνέντευξη. Τον κοίταξε και συνέχισε ανενόχλητη τη… δουλειά της. Έτσι, κι εκείνος έριξε τις «μπηχτές» του όταν τον ρώτησαν γιατί χώρισαν.

Μπορεί η νέα σχέση της ηθοποιού με τον νέο αγαπημένο της Τζο Μανγκανιέλονα έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο, αλλά το ίδιο έγινε και με τον τρόπο χωρισμού της με τον Λόεμπ, με τον οποίο ήταν και αρραβωνιασμένη. Δημοσιογράφος του περιοδικού «In Touch» βρήκε την ευκαιρία μετά την τελευταία συνάντηση τους και την αμήχανη στιγμή τους, να ρωτήσει τον Λόεμπ γιατί διέκοψε το δεσμό του με την 42χρονη σταρ.

Η απάντηση του; «Ήταν εστιασμένη στην καριέρα της. Ενώ το πιο σημαντικό πράγματα για μένα είναι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Το αντιλαμβάνομαι, όμως τελείως. Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και, όπως λέει και η ίδια συνέχεια, φροντίζει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα 15 λεπτά επιτυχίας που της αναλογούν γιατί ποιος ξέρει πότε θα τελειώσουν» τόνισε εκείνος. Μάλιστα, η πρώην αγαπημένη του έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, τον 22χρονο Μανόλο.

Πάντως, η ίδια η Βεργκάρα δεν έχει σχολιάσει –τουλάχιστον ακόμα- τα λεγόμενα του Νικ. Για να δούμε…Προς το παρόν δείτε στις φωτογραφίες την αμήχανη στιγμή της συνάντησης τους στην εκδήλωση: