Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο πρώην μνηστήρας της –έξι μήνες μετά το χωρισμό τους- και πλέον η Ούμα Θέρμαν ενδέχεται να χάσει την κηδεμονία της κόρης της.

Η 44χρονη ηθοποιός δεν περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της. παρά το γεγονός ότι ζει τον έρωτα της με τον Κουέντιν Ταραντίνο, μπλέκεται πια σε μια δικαστική διαμάχη που βρίσκεται προ των πυλών. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Αρπάντ Μπουσόν αποφάσισε να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης τους, την οποία το ζευγάρι απέκτησε τον Ιούλιο του 2012.

Η Θέρμαν και ο 51χρονος πολυεκατομμυριούχος αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς τον περασμένο Απρίλιο. Διέλυσαν τον δεύτερο αρραβώνα τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από δύο επανασυνδέσεις, μια σχέση που κρατούσε από το 2007 και αφού απέκτησαν την περίπου δύο ετών Λούνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γάλλος επιχειρηματίας ζητά την επιμέλεια της Λούνα και το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν καλείται να αποφασίσει αν η μικρή θα μείνει με την μητέρα ή τον πατέρα της.

Σημειωτέον, η Ούμα Θέρμα, έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Ίθαν Χοκ, ενώ ο Μπουσόν έχει επίσης δύο παιδιά, από την σχέση του με την Ελ Μακφέρσον.

Η Ούμα Θέρμαν κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Λούνα. Κάτω ο πρώην αρραβωνιαστικός της και πατέρας του κοριτσιού, Αρπάντ Μπουσόν.