Πολυτέλεια, χλιδή και… απομόνωση. Μη φανταστείτε ότι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν επέλεξαν κανένα πασίγνωστο θέρετρο για να περάσουν το μήνα του μέλιτος.

Το μέρος όπου βρίσκονται συνδυάζει όλα τα παραπάνω και παράλληλα οι δυο τους έχουν την ησυχία τους και κανέναν να τους ενοχλεί. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μπερκσάιρ. Εκεί εδρεύει και η νέα έπαυλη τους, την οποία απέκτησαν προ δύο μηνών.

Προτίμησαν να μην ταξιδέψουν κάπου μακριά, ούτε να έχουν φωτογράφους να τους ακολουθούν σε κάθε βήμα τους για να απολαύσουν την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου έστω και σε εξωτικό μέρος. Βρήκαν τον δικό τους παράδεισο και σκοπεύουν να περάσουν εκεί 15 ημέρες πλήρους… απομόνωσης. «Απλώς ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους μετά το γάμο τους. κάπου όπου θα απολαύσουν ο ένας τον άλλο χωρίς να τους αποσπά κανείς και τίποτα» αναφέρει μια πηγή.

Το σπίτι βρίσκεται μακριά από τον δρόμο, στη βρετανική εξοχή και λέγεται ότι συνδυάζει τόσο τη χλιδή, όσο και την καλή διακόσμηση, ενώ τους εξασφαλίζει και διακριτικότητα. Μάλιστα, είναι κοντά σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό, κι έτσι η δικηγόρος Αλαμουντίν μπορεί να βρεθεί εύκολα και γρήγορα στο γραφείο της εφόσον χρειαστεί κάτι, όπως σκοπεύει να κάνει και μετά το τέλος του μήνα του μέλιτος. Μάλιστα, λέγεται ότι στο σπίτι βρίσκονται μόνο οι δυο τους και κανείς άλλος. Δεν έχουν προσλάβει ακόμη σεφ και έτσι τα γεύματα τους τα παραδίδει κάθε μέρα μια μικρή εταιρεία κέτερινγκ.

Οι δυο τους αναμένεται να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους την επόμενη εβδομάδα.