Τριαντάφυλλα, ονόματα ή αρχικά τους, αφηρημένα σχέδια, νεράιδες και πολλά αλλά είναι τα σχέδια που στολίζουν τα αισθησιακά σώματα των ελληνίδων της showbiz

Όπως αποδεικνύεται οι ελληνίδες σταρ είναι φαν της δερματοστιξίας και τολμούν να χαράξουν στο κορμί τους κάθε τι που συμβολίζει μια κάποια αξιομνημόνευτη προσωπική στιγμή.

Ποια είναι όμως τα σχέδια που αναστατώνουν τους θαυμαστές τους σε κάθε αποκαλυπτική τους εμφάνιση;


Αγγελική Ηλιάδη

Η συγκεκριμένη καλλιτέχνις, ως γνήσια λάτρης των τατουάζ, έχει σημαδέψει πολλάκις το σώμα της. Μάλιστα σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της, που χρειάστηκε και τη βοήθεια του Ύψιστου, δεν δίστασε να χτυπήσει στο μπράτσο της τη μορφή της Παναγίας.


Κατερίνα Τσάβαλου

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι ακόμα μια tattoo lover αφού έχει 11 τατουάζ το οποία δεν ντρέπεται να επιδεικνύει. Σε πρόσφατη αποκαλυπτική φωτογράφιση μάλιστα για το περιοδικό «Inked» πόζαρε με τα 11 tattoοs της σε κοινή θέα, εξηγώντας για ποιο λόγο “χτύπησε” το καθένα.


Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η αγάπη της εκρηκτικής Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα τατουάζ δεν είναι καινούργια, το πρώτο το χτύπησε την ημέρα της ενηλικίωσής της – κρυφά μάλιστα από τους δικούς της- όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της στο περιοδικό για τους εραστές της τέχνης της δερματοστιξίας, την οποία συνόδευε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση. Τα τατουάζ που κοσμούν το πολυπόθητο κορμί της είναι 11 και το καθένα συμβολίζει κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που θέλει να θυμάται για πάντα…




Μαρία Κορινθίου

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι… και έζησε αυτή καλά και αυτή καλύτερα». Αυτή είναι η ελεύθερη μετάφραση της αγγλικής φράσης που κοσμεί την πλάτη της Μαρίας Κορινθίου, της αγαπημένης του αντρικού κοινού, κατά μήκος της σπονδυλικής της στήλης, ενώ μια πένα συμπληρώνει την εικόνα στο τέλος. Σύμφωνα με την ίδια η απόφαση για αυτό το τατουάζ πάρθηκε γιατί έτσι ξεκινάει και τελειώνει το παραμύθι της ζωής της.
Το«δικό της παραμύθι» όμως δεν είναι το μόνο τατουάζ που στολίζει το χυμώδες σώμα της ηθοποιού, αφού δύο θεατρικές μάσκες (που απεικονίζουν την κωμωδία και την τραγωδία) και δυο πεταλούδες (με τα αρχικά του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη, και της κόρης της) κοσμούν από καιρό τον αυχένα της.


Ελισάβετ Σπανού

Ουκ ολίγες φορές έχει αποκαλύψει στο φωτογραφικό φακό όλα τα τατουάζ που υπάρχουν στο κορμί της, η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα αρκετές από αυτές χαρακτηρίστηκαν άκρως αποκαλυπτικές αφού έγιναν στο πλαίσιο αισθησιακών φωτογραφίσεων, όπως αυτή για το περιοδικό Inked
Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως για εκείνη τα τατουάζ είναι… αγάπη ενώ δηλώνει πως θα κάνει πολλά ακόμη…




Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού είναι ακόμη μια tattoo lover με ένα ροζάριο στο σβέρκο της, ένα αστεράκι στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού αλλά και δύο τατουάζ με θέμα τον πατέρα της. Το ένα είναι το όνομά Φρέντυ χαραγμένο στον καρπό του χεριού της ενώ το άλλο παραμένει κρυφό αφού κοσμεί το γοφό της.


Νατάσα Θεοδωρίδου

Τις μεγάλες αγάπες της ζωής της έχει χαράξει στο σώμα της και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Το τατουάζ της, το οποίο βρίσκεται στην πλάτη της, είναι τρία αρχικά: «Ν», «Α» και «Χ», δηλαδή Νατάσα, Ανδριάννα και Χαρά(οι κόρες της).


Μαριάντα Πιερίδη

Η αδυναμία της τραγουδίστριας για τα τατουάζ είναι εξίσου γνωστή! H όμορφη τραγουδίστρια δεν χάνει ευκαιρία ούτε να χτυπάει καινούργια σχέδια, ούτε να τα διαφημίζει ακόμα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όλοι θυμόμαστε το περίφημο λουλούδι στο λαιμό της το οποίο μόλις έκανε είχε γράψει: «Το παλιό μου tattoo «άνθισε» στα χέρια του» …


Ελένη Χατζίδου


Η μέση είναι το σημείο που έχει επιλέξει η Ελένη Χατζίδου για να κάνει το τατουάζ της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού… Ως έτερη φανατική των τατουάζ βέβαια δεν είναι το μόνο σχέδιο που έχει χτυπήσει, αφού στα πλευρά της αναγράφεται το μότο της ζωής της.


Σάσα Μπάστα

Μόνο αν φοράει το μαγιό της, είναι ευδιάκριτη η νεράιδα που στολίζει τους γλουτούς της Σάσας Μπάστα, η οποία προκαλεί «επιπρόσθετες συγκινήσεις» στο αντρικό κοινό….


Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αν και στην αρχή δήλωνε διστακτική , εν τέλει υπέκυψε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη δερματοστιξία, χτυπώντας ένα σχέδιο στον πήχη του χεριού της.


Ηρώ Λεγάκη

H playmate Ηρώ Λεγάκη , έχει σημαδέψει την πλάτη της με ένα αρκετά μεγάλο σχέδιο γνωρίζοντας ίσως πως το
«οπισθόφυλλο» είναι το δυνατό της σημείο…


Μαίρη Συνατσάκη

Η «τσαπερδόνα», όπως η ίδια έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της, Μαίρη Συνατσάκη, είναι ακόμα μια λάτρης της δερματοστιξίας. Από δηλώσεις της μάλιστα φαίνεται πως αφορμές για κάθε νέο σχέδιο μπορούν να αποτελέσουν ένας μεγάλος έρωτας ή και μια τηλεοπτική εκπομπή, όπως το Dancing with the stars….


Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια έχει πολλέ φορές δηλώσει φανατική των τατουάζ. Θέλοντας μάλιστα να υποστηρίξει πως η δερματοστιξία δεν παρουσιάζει κανέναν κίνδυνο αν τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής, είχε χτυπήσει ένα ζωντανά στην εκπομπή της. Αν και στην περίπτωση της εκπομπής δεν είχε διευκρινίσει τι συμβόλιζε το νέο σχέδιο, για ένα παλαιότερο είχε ενημερώσει το κοινό της πως ήταν το αρχικό του ονόματος μιας μεγάλης της αγάπης.


Χριστίνα Κολέτσα

Η αγάπη της Χριστίνας Κολέτσα για τα τατουάζ είναι έκδηλη σε όλο της το κορμί… Ένα μάλιστα εξ αυτών της είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αμηχανία παλαιότερα, αφού έμοιαζε με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η τραγουδίστρια είχε δηλώσει μάλιστα πως ήταν «μια λάθος επιλογή, ένα άσχημο παιχνίδι της ζωής»…


Αλεξάνδρα Λοϊζου

Το ερωτικό ξανθό μοντέλο, που πολλές φορές έχει αναστατώσει με τις μυκονιάτικες πόζες της τον αντρικό πληθυσμό έχει επίσης μια αγάπη για τα τατουάζ, αφού έχει ήδη τρία. Το πιο πρόσφατο μάλιστα είναι εκείνο που αναστατώνει περισσότερο τον αντρικό πληθυσμό, αφού βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην κοιλιακή της χώρα με αποτέλεσμα η αραβική φράση ναπαραμένει δυσανάγνωστη αλλά όχι δυσδιάκριτη…