Πριν η καριέρα τους και το κασέ τους εκτοξευτεί, το όνομά τους μπήκε σε τίτλους ταινιών και περιοδικών με ακατάλληλο για ανήλικους περιεχόμενο. Μερικοί δηλώνουν υπερήφανοι για τα πρώτα τολμηρά βήματα της καριέρας τους ενώ άλλοι προσπαθούν να τα κρύψουν άρον άρον. Ιδού μερικοί αστέρες που πριν γευτούν τη δόξα, κύλισαν στο… βούρκο.

1. Πολύ πριν υποδυθεί τον Terminator, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ φημολογείται ότι πόζαρε γυμνός για αρκετά πορνογραφικά γκέι περιοδικά…

2. Πριν «γεννηθεί» ο Rocky και ο Rambo, υπήρχε ο … Stud. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνίστησε στο σοφτ πορνό του 1970 «Party at Kitty and Stud’s». Όπως είπε αργότερα σε συνέντευξή του στο Playboy, ή θα λήστευε κάποιον ή θα γύρισε τη συγκεκριμένη ταινία: «Αντί να έκανα κάτι πάνω στην απελπισία μου, δούλεψα μόλις δυο ημέρες και έβγαλα 200 δολάρια…».

3. Υπήρξε κατά δήλωσή του εθισμένος στο σεξ. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, πριν λάβει το ρόλο για τον πράκτορα που θα εκτόξευε τη φήμη του, αυτό του πράκτορα Fox Mulder για το X Files, υπήρξε μέλος του καστ της σοφτ πορνό σειράς «The Red Shoe Diaries» από το 1992 μέχρι το 1997.

4. Κατάφερε με τα «Φιλαράκια» του να βγάζει περί το ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Ωστόσο, πριν τις λαμπρές ημέρες, ο Ματ Λε Μπλακ ακολούθησε τα χνάρια του Ντέιβιντ Ντουκόβνι καθώς είχε και εκείνος έναν ρόλο στη σοφτ πορνό σειρά «The Red Shoe Diaries».

5. Το 2006 αποκαλύφθηκε ότι ο Τσάκι Τσαν είχε λάβει μέρος σε μια ταινία ενηλίκων, τρεις δεκαετίες πριν. «Επρεπε να κάνω τα πάντα για τα προς το ζην, αλλά δεν θεωρώ ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Μέχρι και ο Μάρλον Μπράντο συνήθιζε να εκτίθεται», ανέφερε ο Κινέζος σταρ των ταινιών δράσης. Εξάλλου όπως τόνισε και ο ίδιος, οι πορνό ταινίες εκείνης της εποχής, ήταν πιο συντηρητικές από τις σημερινές ταινίες.

6. Δρέπει δάφνες με το τελευταίος της φιλμ «Sex Tape». Μέχρι τότε, η Κάμερον Ντίαζ δεν είχε εμφανιστεί ξανά γυμνή στη μεγάλη οθόνη πριν η καριέρα της εκτοξευτεί. Όταν έκανε όμως τα πρώτα της βήματα, η Ντίαζ εμφανίστηκε τόπλες σε μια αδιάφορη μικρού μήκους ταινία. Η ξανθιά ηθοποιός προσπάθησε, εις μάτην, να μπλοκάρει την πώλησή της.