Εντυπωσιακή ήταν η άφιξη της Lady Gaga στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης. Το jet της προσγειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της λίγο μετά τις 8, αποζημιώνοντας τους δεκάδες θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούν.

Φορώντας χρυσά κοχύλια στο στήθος και μία διχτυωτή διάφανη φούστα, έδωσε σόου στο αεροδρόμιο πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο ξενοδοχείο της.

Στη συνέχεια, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας με το που εμφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια, δύο από τους άντρες ασφαλείας της, την σήκωσαν στα χέρια με τον κόσμο να της δείχνει το θαυμασμό του.

Η Lady Gaga θα πραγματοποιήσει το φαντασμαγορικό της σόου, το «Artpop Ball», στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.