Για τη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και τον πραγματικό λόγο που δεν παντρεύονται μίλησε ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του στη Realnews.

«Είναι ο άνθρωπός μου η Υβόννη, αυτό μπορώ να σου απαντήσω! Συγκατοικούμε κι είμαστε ερωτευμένοι, περνάμε πολύ καλά μαζί, δεν κάνουμε κάποια σχέδια γάμου -για την ώρα τουλάχιστον- και… όπου μας βγάλει! Ζούμε σαν παντρεμένοι κι είναι ο άνθρωπός μου, αυτό δεν σας αρκεί, που θέλετε σώνει και καλά να με «ντύσετε» γαμπρό;». Και συνεχίζοντας, αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έχουν φτάσει οι δυο τους στα σκαλιά της εκκλησίας: «Ξέρεις, με τον γάμο έχω κάποια θέματα… Δεν το βλέπεις γύρω μας πως είναι εχθρός των σχέσεων και τις περισσότερες φορές φθείρει την αληθινή αγάπη; Αλλά παιδιά, ναι, θα ήθελα να κάνω. Θέλω να κάνω μια ωραία οικογένεια!».

Σε λίγες μέρες ο τραγουδιστής θα κάνει κοινή εμφάνιση σε μαγαζί της Μυκόνου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας ενώ το χειμώνα θα γυρίσει στο «Διογένη».

«Με τιμά το πάντρεμα με τον Χούλιο Ιγγλέσιας. Έρχεται για μία και μόνο εμφάνιση και θα έχω την χαρά και την τιμή να τραγουδήσουμε μαζί κάποια κομμάτια. Ξέρεις τι διαφήμιση είναι αυτή για τη χώρα μας;» σημείωσε ο τραγουδιστής.