Μία νεαρή βολεϊμπολίστρια στο Καζακστάν έχει να αντιμετωπίσει τη γκρίνια της ίδιας της της ομάδας καθώς η εντυπωσιακή της εμφάνιση αποσπά τους οπαδούς από το παιχνίδι και όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται σε αυτήν και όχι στους αγώνες.

Η Sabina Altynbekova ήταν απλώς ένα όμορφο 18χρονο κορίτσι πριν ταξιδεύσει στην πρωτεύουσα Ταϊπέι της Ταϊβάν για να αγωνιστεί με το Καζακστάν στο ασιατικό πρωτάθλημα Under-19.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν ένα δεκασέλιδο αφιέρωμα στη νεαρή αθλήτρια με αποτέλεσμα η ξαφνική δημοσιότητα που απέσπασε να γεμίσει με θυμό τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της καθώς τα ΜΜΕ της πατρίδας της δείχνουν να έχουν πάθει εμμονή μαζί της!

«Οι οπαδοί απλώς κοιτάζουν εκείνη και δεν παρακολουθούν το πρωτάθλημα πια», γράφει μία καθημερινή εφημερίδα του Καζακστάν. Ακόμα και ο προπονητής της Sabina έχει παραπονεθεί για όλο αυτό που συμβαίνει. Συγκεκριμένα, είπε στην Tengrin News: «Είναι αδύνατο να εργασθείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο κόσμος συμπεριφέρεται σαν να υπάρχει μόνο ένας παίκτης στο πρωτάθλημα».

Τα παράπονα δεν έχουν πιάσει τόπο αφού κάθε φωτογραφία της 18χρονης αθλήτριας κερδίζει χιλιάδες θαυμαστές στα social media.

Πώς αντιμετωπίζει η ίδια όμως αυτή τη δημοσιότητα; «Ήμουν κολακευμένη στην αρχή, αλλά όλο αυτό γίνεται λίγο υπερβολικό», λέει η όμορφη 18χρονη. «Θέλω να επικεντρωθώ στο βόλεϊ και να είμαι γνωστή για αυτό και τίποτε άλλο», προσθέτει.