Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην… καριέρα είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Σελίν Ντιόν και ο Ρενέ Ανζελίλ. Ξαφνικά όμως ο επί 20ετίας σύζυγος της αποφάσισε να σταματήσει να έχει και το ρόλο του μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας.

Πλέον, οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Le Point, καθώς ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση που είχε. Πάντως, σημειώνεται πως δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Οι δυο τους είχαν κοινή πορεία τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική τους, καθώς ο Καναδο-Λιβανέζος ανέλαβε τη θέση του μάνατζερ της Ντιόν σχεδόν από την αρχή της καριέρας της. Παρόλα αυτά, πήρε την απόφαση να σταματήσει να την εκπροσωπεί πλέον και τη θέση του πήρε ο Άλντο Τζιαμπάολο

Συγκεκριμένα στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται: «Με χαρά και μεγάλη εμπιστοσύνη ο Ρενέ Ανζελίλ ανακοίνωσε από σήμερα πως ο καλός του φίλος Άλντο Τζιαμπάολο, αναλαμβάνει τη διαχείριση της εταιρείας παραγωγή Les Productions Feeling που προωθεί την καριέρα της Σελίν Ντιόν».