Για τη γέννηση του δεύτερου γιου της αλλά και την επιστροφή της στο Πρωινό του Ant1 μίλησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Παραπολιτικά 90.1».

«Είμαι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα στους τρεις άνδρες μου! Παντού στο σπίτι μυρίζει μωρουδίλα!»

Όσο για το πώς αισθάνεται ψυχολογικά με δύο παιδιά είπε:

«Πάρα πολύ χαρούμενη. Μοιράζομαι και τρέχω σε όποιον από τους γιους μου με έχει την εκάστοτε στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη! Οι ανάγκες του μικρού αυτή την περίοδο είναι βέβαια περισσότερες».

Όπως διαβάζουμε στο« Hello», ο γιος της Γιάννης τα πάει πολύ καλά με το νέο μέλος της οικογένειας.

«Ήταν και είναι πολύ γλυκός με τον μικρό. Με βοηθάει, του λέει γλυκά λογάκια και μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους».

Όσο για τις αγωνίες της αναφορικά με το μέλλον των παιδιών εξομολογήθηκε: «Να είναι γερά και καλά παιδιά, μόνο αυτό με απασχολεί. Όλα τ’ άλλα ξέρω ότι με τον καιρό θα τα βρούμε και θα τα βρουν στις ζωές τους».

Τέλος η Φαίη Σκορδά είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας τη βοηθάει στο σπίτι και με τα παιδιά ενώ κάνει σκέψεις και για τρίτο παιδί που όπως λέει θα ήθελε να είναι κόρη.

«Μακάρι! Η δεύτερη εγκυμοσύνη πάντως ήταν πιο εύκολη από την πρώτη. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σαφώς είναι περισσότερες, αλλά ζεις διαφορετικά την όλη εμπειρία γιατί ξέρεις τι να περιμένεις».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για αιχμές που έχει αφήσει ο σύζυγός της στον αέρα της εκπομπής ότι μπορεί του χρόνου να μην συνεχίσουν μαζί «Το Πρωινό».

«Δεν ξέρω πως το βλέπει ο Γιώργος. Ίσως δεν θέλει να αγχώνεται. Έχουμε ένα διετές συμβόλαιο στον ΑΝΤ1 για ένα χρόνο».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή απάντησε:

«Θα επιστρέψω στις 22 Ιουνίου από την Κυλλήνη και φυσικά θα πάρω μαζί και τους δύο γιους μας. Δεν τους αφήνω με τίποτα στην Αθήνα!»