«Μένω σε υπόγειο λόγω της κρίσης, στο υπόγειο της μητέρας μου στο πατρικό μου σπίτι, γιατί δεν ήθελα να πληρώνω ενοίκιο, γιατί έχω την κόρη μου με διατροφές και σχολεία. Δεν θα σταματούσα το παιδί από το ιδιωτικό σχολείο, ήθελα να πάω εγώ στο υπόγειο», αποκάλυψε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επανεκλογή του στον δήμο Στυλίδας, ο κ. Γλέτσος σημείωσε πως βασίζεται «σε μια υπερπροσπάθεια πολλών ανθρώπων που βοήθησε ο ένας τον άλλο κι ενέπνευσε ο ένας τον άλλο κι είχαμε καλό αποτέλεσμα έργου που το εκτίμησαν οι συμπολίτες μας και το επιβράβευσαν».

Όσον αφορά την απόφασή του να ιδρύσει το κόμμα «Τελεία», ο κ. Γκλέτσος τόνισε πως «είναι ανάγκη μιας ευρύτερης παρέας όπου δεν ξέραμε τι να ψηφίσουμε. Βλέπουμε ότι δεν λειτουργεί η κοινή λογική, δεν μπορούμε να έχουμε τα αυτονόητα σαν πολίτες, δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αυτονόητα και είπαμε ως εδώ και μη παρέκει. Γιατί αυτοί κι όχι εμείς. Και όποιος μας ακολουθήσει μας ακολούθησε».