Είναι και επίσημο: ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο κατέβηκε στην επικράτεια της νέας ηλεκτρονικής τρέλας που ακούει στο όνομα Vine, με το γεγονός να χαιρετίζεται -φυσικά- ως μεγάλη στιγμή του social networking.

Την ώρα λοιπόν που ο υπόλοιπος κόσμος έβαφε αυγά στο Instagram, ο ΝτεΝίρο έκανε τη μεγάλη διαφορά στα κοινωνικά μέσα, εξερευνώντας το -σχεδόν- νέο τεχνολογικό σύνορο του Vine.

Ήταν το περασμένο Σάββατο όταν ο ΝτεΝίρο πρωταγωνίστησε στο 6 δευτερολέπτων βίντεο της εφαρμογής, με ευφάνταστο τίτλο «Befuddled iPhone User Who Hit The Wrong Button On His Home Screen And Has To Ask For Help».

Σε μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ο πάντα κωμικός 70χρονος ηθοποιός μπαίνει κατά λάθος στην εφαρμογή, εκεί στα παρασκήνια του νεοϋρκέζικου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Τραϊμπέκα.

Ωστόσο, από το γεγονός και μόνο ότι πίσω του εμφανίζεται ο Jerome Jarre, ο Γάλλος που μοστράρει ως «προσωπικότητα του Vine» και είναι κριτής στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ για το καλύτερο βίντεο 6 δευτερολέπτων (#6secfilms competition), μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν ήταν και τόσο αυθόρμητο το «λάθος» του πελαγωμένου με το iPhone ΝτεΝίρο.

«Ρόμπερτ, τι κάνεις με το Vine μου;», ρωτά ο Jarre και γράφει ηλεκτρονική ιστορία!

Όπως κι αν έχει, η οικουμένη καλωσορίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του ΝτεΝίρο στο Vine, που είναι ήδη viral, ευελπιστώντας να ακολουθήσουν πολλά ακόμα επεισόδια στην περιπέτειά του με την κοινωνική δικτύωση…

(Το βίντεο ενδέχεται να μην αναπαράγεται σε smartphone και tablet)