Για τη ζήλια και το ενδεχόμενο απιστίας και χωρισμού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διονύσης Σχοινάς. «Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας και ο γάμος μας είναι ακλόνητος… Αλλά αν μάθαινα ότι η Καίτη με έχει απατήσει, τότε, ναι, θα χώριζα. Αυτός είναι λόγος για να διαλύσεις τα δεσμά ενός γάμου… και είμαι εντελώς απόλυτος στο συγκεκριμένο».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που φημολογούνταν ότι είχαν, ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Το μόνο που είχαμε κάνει ήταν να πουλήσουμε δύο σπίτια. Αυτό έγινε όμως για να κάνουμε μια άλλη επένδυση… Βγήκαν έτσι λοιπόν και είπαν ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα… Θα ήμασταν τρελοί αν μετά από τόσα χρόνια δουλειάς είχαμε οικονομικό θέμα…», λέει στο «S». Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού στην οικογένεια, λέει ότι είναι κάτι που δεν το σκέφτηκαν ποτέ.

«Δεν θελήσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Ο Δημήτρης, ξέρεις, ήρθε στον κόσμο μετά από αρκετές δυσκολίες. Οπότε. Και ο μικρός άλλωστε αν τον ρωτήσεις θα σου πει για τις δύο “έννοιες” του, πρώτον, να μη χωρίσω με τη μαμά του και, δεύτερον, να μην κάνουμε άλλο παιδί. Δεν θέλει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και πλήρεις έτσι», καταλήγει ο τραγουδιστής.