Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της.

«Όταν με ρωτούν, απαντώ με ειλικρίνεια και είπα την αλήθεια. Είμαι 43 χρόνων. Τι έπρεπε να πω;», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου. «Απ’ την άλλη, δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες που δεν λένε καθόλου την ηλικία τους. Αν δεν θέλουν, καλά κάνουν και δεν την αποκαλύπτουν. Το να σου λέει όμως ψέματα ο άλλος και να κρύβει τα χρόνια του, το θεωρώ φαιδρό και γελοίο», πρόσθεσε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε και για την προσωπική της ζωή και απάντησε στο αν είναι δύσκολο για μία γυναίκα που έχει ήδη παιδιά, να ξαναπαντρευτεί. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη από την προσωπική μου ζωή, γιατί απέκτησα δύο θησαυρούς, που είναι εκπληκτικά παιδιά. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά είναι η ευτυχία μου», είπε, μεταξύ άλλων.

Όσο για το κεφάλαιο «γάμος» δήλωσε: «Τη μία λέω “ναι μωρέ, γιατί όχι; Θα το ξαναέκανα!” και την άλλη στιγμή “βρε Νατάσα, τι θες και το σκέφτεσαι; Το έκανες δύο φορές, δεν προχώρησε, απέκτησες τα παιδάκια σου…”. Κοίτα, αυτό έχει να κάνει με το πόσο θα σε εμπνεύσει και ο άλλος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες “θέλω να παντρευτώ”. Λες “θέλω να παντρευτώ αυτόν”», είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό».