Η Liberty Ross μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του πρώην συζύγου της και σκηνοθέτη Rupert Sanders με τη νεαρή ηθοποιοί Kristen Stewart.

«Αμέσως σκέφτηκα πως είμαι ένας πολεμιστής Μασάι», δήλωσε η βρετανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, μιλώντας στο «Vanity Fair».

Όπως δήλωσε, ο Sanders την είχε ενημερώσει 20 ώρες πριν οι φωτογραφίες των παπαράτσι δημοσιευτούν και ξεσπάσει το σκάνδαλο. Πρόκειται για φωτογραφίες που έδειχναν τη Stewart και τον Sanders να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται. «Ήταν τελείως αντίθετο με τον χαρακτήρα του», δήλωσε η απατημένη σύζυγος.

Με δάκρυα στα μάτια, τηλεφώνησε σε ένα φίλο, ο οποίος ανέλαβε να τη βοηθήσει, προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση. Με τη βοήθειά του, η Liberty μετακόμισε με τα παιδιά σε ένα άλλο σπίτι, προκειμένου να τα προστατέψει από τους δημοσιογράφους. «Μπορούσα να απομονωθώ τελείως», θυμάται η ίδια. «Απλά θα παρέμενα δυνατή και θα τα άφηνα όλα να κυλήσουν και να με προσπεράσουν. Προσπάθησα να παραμείνω όσο πιο μακριά μπορούσα από αυτό και να αντιληφθώ ότι αυτή είναι η οικογένειά μου και αυτό είναι το πιο πολύτιμο πράγμα για μένα».

Ο Rupert Sanders έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να ξανακερδίσει την Liberty, χωρίς να παραλείψει τη δημόσια συγγνώμη, όπου παραδέχτηκε τον πόνο που ο ίδιος προκάλεσε στην οικογένειά του.

Ωστόσο, η Liberty ήθελε να διατηρήσει μια απόσταση, τουλάχιστον για ένα διάστημα. Με τον καιρό, ωστόσο, κατάλαβε ότι ο γάμος είχε τελείωσε: «Δεν είμαι λιποτάκτης. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είναι η τέλεια σύζυγος και μητέρα και να υποστηρίζω τον άντρα μου. Αλλά πλέον δεν είχα τίποτα περισσότερο να δώσω».