Η Χριστίνα Παπά και η Τζο Τόγκου είναι δυο γυναίκες που τις συνδέουν πολλά και είναι αποφασισμένες να κάνουν μαζί ακόμα περισσότερα. Φέτος συνυπάρχουν στο Real Housewives of Athens και συνυπογράφουν την πρώτη τους σειρά ρούχων.

«Στις περισσότερες λήψεις είμαι αχτένιστη και αμακιγιάριστη. Είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Επίσης γράφτηκε ότι “θα δούμε μέσα στην κρίση τι μπορούν να κάνουν τα λεφτά τους!” καμία σχέση», δήλωσε η Χριστίνα Παπά, ενώ η Τζο Τόγκου είπε: «Ούτε αυτό μπορώ να το καταλάβω. Εγώ δεν είχα ένα καλό διαζύγιο και έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα προηγούμενα δυο χρόνια. Προσπαθώ να διατηρήσω κάποια κεκτημένα μου και να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στον γιο μου».

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος στη ζωή τους και αν θα το προβάλλουν στο ριάλιτι η Χριστίνα Παπά δήλωσε: «Υπάρχει, αλλά δεν θα ήθελα να τον προβάλλω. Την έχω πληρώσει πολλές φορές με το να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Κακά τα ψέματα, μια σχέση σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Μια ζαριά είναι η σχέση. Δεν θα ήθελα να βγει προς τα έξω. Τον θέλω μόνο για μένα».

Από την πλευρά της η Τζο Τόγκο τόνισε: «Τα τελευταία δυο χρόνια είμαι μόνη μου. Φυσικά υπάρχει φλερτ και έχω βγει με διάφορους άντρες, αλλά μέχρι εκεί. Ο Μάριος και η δουλειά μου είναι οι προτεραιότητές μου».

Πηγή: ΟΚ