Για τη σχέση της με τον ηθοποιό Ανδρέα Κοντόπουλο και για την επιλογή της να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Close Up» η Τζένη Θεωνά.

«Απλώς αποφεύγω να διαφημίζω και να χρησιμοποιώ την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα πηγαίνω όπου θέλω, δεν στερούμαι τίποτα και δεν κρύβομαι. Άλλωστε αυτό δεν θα το έκανα ποτέ και για κανέναν» δήλωσε η ηθοποιός ενώ μιλώντας για τη σχέση της με τον Ανδρέα Κοντόπουλο είπε: «Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει ένα κοινό μυστικό… Εάν δυο άνθρωποι έχουν κοινές επιθυμίες και κοινή αισθητική, μπορούν να μοιραστούν ένα κόσμο, τρέφοντας σεβασμό και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον».

Η ηθοποιός μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Δεν τις απορρίπτω συνολικά. Υπάρχουν επεμβάσεις που είναι αναγκαίες και, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά. Συνολικά δεν μου αρέσουν και δεν είμαι υπέρ… Θεωρώ ότι μια γυναίκα που είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της, μια γυναίκα που έχει αγαπηθεί και αγαπιέται, δεν θα διαλέξει τη λύση “πανικού”, όπως είναι η πλαστική επέμβαση».