Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις όλο κάνουν διακοπές. Άλλωστε δεν τους λείπουν και τα χρήματα για να το πράξουν. Όσο για το μέρος που επιλέγουν οι επώνυμοι αυτό εξαρτάται από τα γούστα τους.

Πάντως τα πρωτεία φαίνεται πως ανήκουν στην Tamara Ecclestone, καθώς όλη η ζωή της είναι διακοπές.

Τον περασμένο Ιούλιο η χρυσή κληρονόμος πήγε στην Κροατία και στη συνέχεια στη Σαντορίνη, τις Κάννες, το Μονακό για να φτάσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα οπότε και επισκέφτηκε το Ντουμπάι και τις Μπαχάμες.

Φέτος ταξίδεψε στο Μαϊάμι το Μεξικό και το Λος Άντζελες τον Μάρτιο ενώ τον Απρίλιο επισκέφτηκε τη Βενετία, τις Κάννες, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα επέστρεψε στο Ντουμπάι για ένα προγαμιαίο πάρτι… ενώ για τον ίδιο το γάμο της επέλεξε τις Κάννες. Και βέβαια όπως όλοι οι νεόνυμφοι δεν θα μπορούσε να μην πάει και μήνα του μέλιτος για τον οποίο επέλεξε το Κάπρι.

Leonardo Di Caprio

Κι ενώ η Tamara κάνει διακοπές με το νέο της σύζυγο ο Leonardo Di Caprio γυρίζει τον κόσμο με διάφορες αιθέριες υπάρξεις. Μεταξύ αυτών η Erin Heatherton με την οποία πήγε στη Χαβάη για να ακολουθήσει το Μαϊάμι όπου πέρασε ανέμελες στιγμές με την Ναόμι Κάμπελ.

Στη συνέχεια ταξίδεψε στις Κάννες, στο Πορτοφίνο της Ιταλίας αλλά και στην Ίμπιζα. Μάλιστα τον ίδιο μήνα τον Μάιο φέτος πέταξε και στο Μονακό με την φίλη του Κάμερον Ντίαζ. Οι τελευταίες διακοπές του μέχρι αυτή τη στιγμή για φέτος ήταν στο ρομαντικό Παρίσι με το μοντέλο Toni Garrn από τη Γερμανία.

Rihanna

Η Rihanna έχει «αδυναμία» στη θάλασσα. Πέρσι το καλοκαίρι «ψήφισε» Μεσόγειο, κάνοντας κρουαζιέρα με το ιδιωτικό της γιοτ. Ακολούθησαν κάποιες εβδομάδες ξεκούρασης στα νησιά Μπαρμπέϊντος. Τα νησιά επισκέφτηκε και τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της.

Φέτος το Φεβρουάριο «άραξε» με το πρώην σύντροφό της, Chris Brown στο Μαϊάμι, κάτι που επανέλαβε και τον Απρίλιο. Ύστερα επέστρεψε στη Μεσόγειο, μαζί με το μοντέλο model Cara Delevingne. Από εκεί χάραξαν πορεία για Μπαρμπέϊντος. Οι διακοπές της τραγουδίστριας είναι «αλμυρές» καθώς της στοίχισαν πέρσι ένα εκατομμύριο δολάρια.

Naomi Cambell

H μαύρη γαζέλα έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο για διακοπές στα διαλείμματα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις οποίες απολαμβάνει παρέα με ευκατάστατους φίλους της. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει παλιότερα «νιώθω την ανάγκη να κάνω ένα διάλειμμα κάθε έξι εβδομάδες αλλιώς χάνω τον έλεγχο».

Πέρσι τον Αύγουστο η Naomi έκανε ένα διάλειμμα στην Ίμπιζα στο σκάφος του δισεκατομμυριούχου τότε φίλου της. Το Νοέμβριο πήγε στην Ινδία όπου είχε κανονίσει και ένα τεράστιο πάρτι για τα 50α γενέθλια του συντρόφου της Vladimir Doronin. Τον Ιανουάριο βρέθηκε στο Μαϊάμι με τον Leonardo Di Caprio ενώ ακολούθησε το ταξίδι στο Φεστιβάλ των Καννών και στο Πορτοφίνο της Ιταλίας στο σκάφος φίλου της επιχειρηματία. Για τις φετινές διακοπές της επέλεξε τη Μαρμπέλα για να ξεπεράσει τον χωρισμό της ενώ τώρα βρίσκεται στη Μύκονο.