Για τον γάμο, τα παιδιά, τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Βασίλη Εμμανουηλίδη αλλά και το ατύχημα που την έκανε να τρέξει αμέσως στο πλευρό του παρά τον χωρισμό τους μίλησε η Μαρία Λουίζα Βούρου στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Το μοντέλο αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο γάμο: «Για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει τα αποτελέσματα και τις συνέπειες που έχουν οι αποφάσεις που παίρνουμε».

Παρά τον χωρισμό τους όμως έτρεξε αμέσως στο πλευρό του πρώην συντρόφου της που είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

«Επέβαιναν στην μηχανή του μαζί με μια φίλη μου. Ένα αυτοκίνητο παραβίασε ένα stop και τους χτύπησε.» διηγείται η ίδια και συνεχίζει: « Είχαν άγιο. Η είδηση ήταν σοκαριστική για μένα. Είναι ο άνθρωπός μου, το άλλο μου μισό και ό,τι πιο δυνατό μου έχει συμβεί. Φυσικά ήμουν δίπλα του. Όπως και η οικογένειά του και όλοι οι φίλοι μας. Ευτυχώς όλα τέλειωσαν καλά. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι κοντά του».

Όσο για το αν σκοπεύει να κάνει οικογένεια είπε:

«Λατρεύω τα παιδιά, έχω ψύχωση, θέλω πολύ να κάνω κι εγώ. Η δημιουργία όμως μια οικογένειας έχει να κάνει με τη σωστή στιγμή και οπωσδήποτε με τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι υπέρ της οικογένειας και ακριβώς επειδή η δική μου οικογενειακή κατάσταση ήταν λίγο περίεργη, για μένα το να φτιάξω κάτι όμορφο και δυνατό είναι πολύ σημαντικό. Και δεν σου κρύβω ότι είμαι πολύ παραδοσιακή. Θέλω να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και με την οικογένειά μου για πάντα. Θέλω να παντρευτώ και μετά να κάνω παιδί και όχι να το κάνω επειδή έτυχε και μετά να χωρίσω. Πρέπει να νιώσω ασφάλεια για να τα κάνω όλα σωστά».