Τις ευαισθησίες του βάλθηκε να αποδείξει ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης, βοηθώντας μία ηλικιωμένη γυναίκα, που ζούσε στους δρόμους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 18 χρόνια σε πλυντήριο ρούχων, πολύ κοντά στο σπίτι του, στη Σάντα Μόνικα όπου εργαζόταν η 85χρονη σήμερα Μίμι Χάιστ.

Στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν, μέχρι που διασταυρώθηκαν ξανά το 2011, όταν ο 43χρονος έμαθε ότι η Μίμι εγκατέλειψε το σύζυγό της, επειδή την απατούσε και ξαφνικά βρέθηκε στα 85 της να είναι άστεγη. Η άτυχη γυναίκα πάλευε να βρει χρήματα για ένα πιάτο φαγητό και δεν είχε πού να στραφεί, αφού δεν είχε αποκτήσει παιδιά και όλοι οι συγγενείς της ήταν νεκροί.

Ο διάσημος κωμικός έσπευσε να τη βοηθήσει και, χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε μία γκαρσονιέρα στο Λος Άντζελες.

Κι επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να της διακοσμήσει το διαμέρισμα, ζήτησε από την καλή του φίλη Ρενέ Ζελβέγκερ να φροντίσει για τη διακόσμηση του χώρου, αλλά και για το ψυγείο της 87χρονης, ώστε να είναι πάντα γεμάτο με τρόφιμα.

Μάλιστα, ο Ζακ Γαλιφιανάκης πήρε μαζί του την 85χρονη τόσο στην πρεμιέρα του «Hangover II» όσο και στην πρεμιέρα του «The Campaign».