Αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού βρίσκεται για δεύτερη φορά η Anastacia. Η 44χρονη τραγουδίστρια το 2003 είχε παλέψει και πάλι με την αρρώστια και είχε βγει νικήτρια.

Τώρα «δοκιμάζεται» ξανά με την αρρώστια και αναγκάστηκε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, μετά τη νέα διάγνωση των γιατρών.

«Αισθάνομαι απαίσια που απογοητεύω τους εξαιρετικούς θαυμαστές μου, που ανυπομονούσαν για την περιοδεία μου. Σπάει η καρδιά μου που τους απογοητεύω», έγραψε η Anastacia στη σελίδα της στο facebook, ανακοινώνοντας την ακύρωση των εμφανίσεών της.

Η ευρωπαϊκή της περιοδεία θα ξεκινούσε από το Λονδίνο στις 6 Απριλίου, όμως οι γιατροί συνέστησαν στην Anastacia να ακυρώσει τις συναυλίες της και να σταματήσει τα ταξίδια.

Παρά τις αυστηρές οδηγίες των γιατρών, η Anastacia συνεχίζει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ.

«Τώρα πιο πολύ από ποτέ είμαι αποφασισμένη να μην αφήσω τον καρκίνο να πάρει ότι καλύτερο έχω. Είμαι γεννημένη αγωνίστρια» έγραψε η Anastacia στο Facebook.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο και είχε πει ότι για όλα έφταιγε το άγχος που ένιωθε λόγω της δημοσιότητας, αφού δεν υπήρχε ιστορικό στην οικογένειά της.