Το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ θα πάρει η τραγουδίστρια για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι παιχνιδιού «American Idol». Βέβαια οι απαιτήσεις της Λατίνας σταρ, δεν σταματούν εδώ καθώς για να δεχτεί να κρίνει όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι ζήτησε από την παραγωγή και άλλα, «εξωφρενικά» πράγματα!

Πριν πέσουν οι υπογραφές, η Τζένιφερ Λόπεζ ζήτησε μαζί με το συμβόλαιο της για το «American Idol», να υπογράψει και ένα συμβόλαιο για ταινία με την εταιρεία «FOX» που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό, και τότε η τραγουδίστρια ζήτησε περισσότερα χρήματα. Ούτε όμως αυτή η απαίτηση της έγινε δεκτή, και μάλιστα οι υπεύθυνοι για να την πιέσουν να συμφωνήσει άρχισαν να διαρρέουν φήμες για ύπαρξη άλλων υποψήφιων κρίτων.

Η πίεση φαίνεται πως έπιασε, η Τζένιφερ Λόπεζ συμφώνησε και το μόνο αίτημα της που έγινε δεκτό ήταν η ανακοίνωση του ονόματος της στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, ώστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του καινούριου της τραγούδι.