Έπειτα από μήνες εικασιών και σεναριολογίας, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε πως οι Khloé Kardashian Odom και Mario Lopez θα είναι οι οικοδεσπότες της δεύτερης σεζόν του «The X Factor».

Το ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση όταν αρχίσουν τα «ζωντανά» του σόου το Νοέμβριο. «Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό του Χολιγουντ αποκαλύφθηκε», δήλωσε ο παραγωγής και κριτής Simon Cowell. «Ο Mario και η Khloé θα είναι οι οικοδεσπότες μας», πρόσθεσε.

«Χαίρομαι τόσο που θα γίνω μέρος της οικογένειας του ‘X Factor’, δήλωσε η Khloé Kardashian. «Ήμουν μεγάλη φαν του σόου και ανυπομονώ να δουλέψω με τον Simon και όλους τους κριτές. Θα είναι πολύ ωραία!»

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέρος της ομάδας του ‘X Factor’’, δήλωσε ο Lopez. «Μου αρέσει το σόου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Simon Cowell και η Khloé κι εγώ είμαστε φίλοι για χρόνια οπότε ξέρω πως θα είμαστε καλή ομάδα», πρόσθεσε.

Το ζεύγος αντικαθιστά τον παρουσιαστή Steve Jones που έφυγε από το σόου μετά την πρώτη σεζόν, μαζί με τους κριτές Paula Abdul και Nicole Scherzinger που αντικαταστάθηκαν από τις Britney Spears και Demi Lovato.