Είναι πολύφερνοι γαμπροί, αλλά προτιμούν την ιδιότητα του Playboy, του άνδρα που μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει και να κάνει ό,τι θέλει, απλώς και μόνο επειδή… μπορεί!

Οι πιο περιζήτητητοι και πλούσιοι εργένηδες κυκλοφορούν ανάμεσά μας – τουλάχιστον, ενίοτε – αλλά δεν αιχμαλωτίζονται εύκολα. Εντάξει, ορισμένοι δεν βλέπονται και αν δεν είχαν λεφτά θα έψαχναν θηλυκό με το κυάλι, όμως – κακά τα ψέματα – τα πολλά ψηφία στον τραπεζικό λογαριασμό ακούν ακατανίκητη γοητεία σε πολλές γυναίκες.

Σον Πάρκερ

Εντάξει. Όταν, στα 32 σου, είσαι πολυεκατομμυριούχος, έχεις συμμετάσχει στη δημιουργία του Napster, του Facebook και του Spotify και σε έχει υποδυθεί σε ταινία ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, το μόνο που σου απομένει είναι να ιδρύσεις δική σου θρησκεία.

Πρίγκιπας Αζίμ

Το όνομά του μάλλον δεν λέει πολλά, αλλά το όνομα της χώρας του τα λέει όλα: Μπρουνέι. Ο μπαμπάς του ήταν για πολλά χρόνια ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο Αζίμ έχει την υπερβολή για… ψωμοτύρι. Για τα 25α του γενέθλια, π.χ. είχε κάνει ένα πάρτι όπου τραγούδησε ο Μάικλ Τζάκσον. Τόσο απλά…

Πάρις Λάτσης

Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, ελληνόπουλο γαρ. Πολλές γυναίκες επιχειρούν να τον τυλίξουν στα δίχτυα τους. Στην αλλοδαπή, ωστόσο, ο Πάρις είναι γνωστός ως παραγωγός ταινιών, αλλά και ως «the other Paris», από την εποχή που ήταν ο αγαπημένος της συνονόματής του, Χίλτον.

Άλμπερτ φον Τουρν ουντ Τάξις

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένας άνδρας με αυτή την εμφάνιση, γερμανική καταγωγή και επίθετο «Τάξις», θα έτρωγε αλλεπάλληλες χυλόπιτες. Αλλά, όταν το χόμπι σου είναι η συλλογή αγωνιστικών αυτοκινήτων (με κινητήρα, και σε φυσικό μέγεθος), τότε η χυλόπιτα εξαλείφεται από το λεξιλόγιό και το… διαιτολόγιό σου.

Λάπο Έλκαν

Έχουμε και λέμε: γόνος της ιταλικής οικογένειας Ανιέλι (βλέπε FIAT), λάτρης του γυναικείου φίλου, πιστός του αψεγάδιαστου ιταλικού στυλ και με 7 δισεκατομμύρια ευρώ περιουσία. Α! Και παραλίγο μακαρίτης από υπερβολική δόση κοκαΐνης. Τώρα, πάντως, επιμένει ότι έχει αφήσει πίσω του τις εποχές της κραιπάλης.

Βικράμ Τσατβάλ

Αν τον έβλεπες στο δρόμο μπορεί και να τον ρώταγες «πόσο πάνε το κιλό οι πατάτες». Αλλά όχι. Ο Βικράμ Τσατβάλ δεν είναι αυτό που νομίζεις. Είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων και αμετανόητος Playboy. Το παλικάρι επιζητά τόσο πολύ τη δημοσιότητα ώστε είχε εμφανιστεί σε μερικές σκηνές του θρυλικού Zoolander. Το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει ακουστεί σε σχέση με την Λίντσεϊ Λόχαν. Αυτό αρκεί.

Σταύρος Νιάρχος ο 3ος

Άλλος ένας γόνος ελληνικής οικογένειας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι γυναίκες κάνουν ουρά για να βρεθούν στο πλάι του και αυτός κάνει συχνό rotation στην προσωπική του ζωή.

Μάθιου Μέλον

Κληρονόμος πάμπλουτης οικογένειας τραπεζιτών ο Μάθιου, έχει πολλά λεφτά για κάψιμο. Αυτό που δεν έχει, σύμφωνα τουλάχιστον με την πρώην σύζυγό του, είναι… μυαλό. Η δήλωσή της όταν ολόκληρώθηκαν οι διαδικασίες για το διαζύγιο ήταν αποκαλυπτική: «Ο Μάθιου δεν μπορεί να διαβάσει ούτε κόμικ, πόσω μάλλον νομικό κείμενο». Άουτς.