Στον πρώην σύντροφό της Henry St George επέστρεψε η καλλονή- ηθοποιός και μοντέλο εσωρούχων…- Florence Brudenell-Bruce αφήνοντας για χάρη του τον πρίγκιπα Χάρι.

Η 26χρονη Flee είχε σχέση με τον Χάρι το περασμένο καλοκαίρι και λέγεται πως ο πρίγκιπας είχε «δαγκώσει τη λαμαρίνα» για τα καλά.

Αλλά, όπως η ίδια είπε στους φίλους της, είναι ενθουσιασμένη που επέστρεψε στην αγκαλιά του Henry, με τον οποίο έβγαινε για τρία χρόνια πριν εμφανιστεί στη ζωή της ο πρίγκιπας.

Ο Χάρι ήταν ενθουσιασμένος όταν η Flee συμφώνησε να βγει μαζί του, μετά τη γνωριμία τους μέσω κοινών φίλων. Το ζευγάρι είχε μερικά σκόρπια ραντεβού πριν το ειδύλλιο σβήσει.

Χωρισμένος- για άλλη μία φορά- από την αιώνια σύντροφό του Chelsy Davy, ο 27χρονος πρίγκιπας ήλπιζε πως η σχέση τους θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί. Αλλά η Flee δεν συμφωνούσε με ένα τέτοιο σενάριο και έφυγε για τη Μεσόγειο αφήνοντας τον Χάρι μόνο. Λίγο μετά, ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του Henry.

«Η Flee μισούσε όλη αυτή την προσοχή που είχε από τον Τύπο όσο έβγαινε με τον Χάρι. Της άρεσε ο ίδιος αλλά δεν μπορούσε να βλέπει τη ζωή τις στις εφημερίδες», είπε ένας φίλος της.

Δείτε τις φωτογραφίες