Την γνωρίσαμε παλιότερα από τηλεοπτικά σίριαλ αλλά και από ρόλους της σε ταινίες, για τις οποίες έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες.

Τα τελευταία χρόνια πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες όπου έχει ξεκινήσει με επιτυχία ένα θεατρικό σόου με θέμα ένα… θηλυκό βαμπίρ!

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε για τη ζωή της στις ΗΠΑ και τι περιλαμβάνει το καθημερινό της πρόγραμμα

«Είναι απαιτητικό, αλλά επειδή αγαπώ πολύ αυτήν την τέχνη και δεν μου αρέσει ο όρος δουλειά, ό,τι κάνω γύρω από αυτό μόνον ευχαρίστηση μου δίνει. Ίσως και κάποια γλυκιά κούραση. Ουσιαστικά, ασχολούμαι με τα κάστινγκ, δηλαδή τις ακροάσεις μου. Οι απαιτήσεις εκεί είναι μεγάλες, αλλά έχω πολύ πάθος και ενθουσιασμό. Αν είναι να πας εκεί σε ακρόαση και να έχεις αμφιβολίες… άσ’ το. Πήγαινε για καφέ καλύτερα! Το όπλο μου είναι ο αυτοσχεδιασμός και ότι μελετώ με εμμονή τον ρόλο.

Ονειρεύομαι και το τολμώ! Το θέμα δεν είναι να κάνουμε αυτό που μας αρέσει, αλλά να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Στις οντισιόν εννοώ, όπου μπορεί να σου ζητηθεί και κάτι τρελό, αναπάντεχο! Έχω συναντήσεις με ωραίους ανθρώπους, σχεδόν όλου του χώρου. Κάνω συνέχεια ασκήσεις υποκριτικής με δασκάλους όπως ο Τζον Στράσμπεργκ και ο Χίλερ.
Συζητώ με τον ατζέντη μου για ώρες.

Είναι η σκιά μου, αλλά μαλώνουμε και λίγο, γιατί στο τέλος πάντα θα κάνω αυτό που θέλω. Και το τσιγάρο δεν το κόβω και θα τρώω ό,τι μου αρέσει. Αυτή η εμμονή με το άψογο προκαλεί ταλαιπωρία. Αν είναι για κάποιον ρόλο, ναι, να κάνω τη θυσία. Άλλωστε, αδύνατη είμαι και θέλω και τις καμπύλες μου. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πάντα με ελκύουν άνθρωποι που έχουν κάποια ελαττώματα. Έχουν τη γοητεία τους» τόνισε η ηθοποιός στην Espresso.