Μια χλιδάτη βάφτιση για το δεύτερο μωράκι τους στη Ρώμη ετοιμάζουν η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η οικογένεια έχει ήδη στείλει τα προσκλητήρια-υπερπαραγωγή στους καλεσμένους που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200.

Το προσκλητήριο μάλιστα, συνοδεύεται από ένα νόμισμα που έχει κοπεί στην Ιταλία και ένα κείμενο που γράφει: «Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το νόμισμα μαζί σας και στις 23 Ιουνίου να το ρίξετε στη fontana di Trevi κάνοντας 3 ευχές: μια για εσάς, μια για ένα αγαπημένο πρόσωπο και μια για εμένα… Ci vediamo a Roma… Αλέξανδρος Κοροξενίδης».

Ο μικρός Αλέξανδρος θα βαφτιστεί στην εκκλησία San Teodoro ενώ θα προηγηθεί welcome party σε σουίτα 2.000 ευρώ και δεξίωση στη βίλα της οικογένειας Fendi.

Μια μέρα νωρίτερα θα δοθεί welcome party σε 5αστερο ξενοδοχείο της Ρώμης, το «Hotel de Russie», όπου θα σερβίρουν παγωμένη Crystal σαμπάνια και ιταλικά γκουρμέ εδέσματα.

Ο μικρός Αλέξανδρος που γεννήθηκε στο Ντουμπάι θα βαφτιστεί στις 23 Ιουνίου. Νονός του μικρού θα είναι ο Απόστολος Μητσάκος, ενώ καλεσμένοι θα είναι πολλοί επώνυμοι.