Η Monica Bellucci δεν φοβάται το χρόνο. Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι δεν έχει καταφύγει ποτέ στο νυστέρι.. αρκείται, όπως εξομολογείται, σε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες.

Στην ηλικία των 47 ετών η γοητευτική Monica δηλώνει ευθαρσώς σε συνέντευξη της στο Vanity Fair ότι σε αντίθεση με όλες τις γυναίκες δεν την τρομάζουν τα γηρατειά…

«Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις ότι κάθε ηλικία έχει κάτι να προσφέρει. Δεν θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Έχω πάρει μόνο βιταμίνες. Δεν μου αρέσει η ιδέα να πειράξω το πρόσωπο μου και ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο για μια ηθοποιό», δηλώνει η Monica Bellucci για να συμπληρώσει ότι δεν φοβάται ούτε την εμμηνόπαυση.

«Είμαι υποστηρίκτρια της ομοιοπαθητικής και ίσως κάποια στιγμή καταφύγω στις εναλλακτικές θεραπείες που προσφέρει. Στη συνέχεια θα δω αν θα χρειαστώ τις κλασικές ορμονικές θεραπείες».

Στην ερώτηση αν η ηλικία των 47 ετών την απελευθερώνει από το «καθήκον» να αποπλανεί τους άντρες, απαντά «Τι, απελευθέρωση από αυτή την κούραση. Η ομορφιά φεύγει και αυτό που μένει είναι η γνώση. Ακόμα κι αν υπάρχουν ρυτίδες, θα κάνω λιγότερες γυμνές φωτογραφήσεις και λιγότερες ερωτικές σκηνές. Νιώθω καλά στο σώμα μου χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς μπότοξ. Ίσως να μην ήμουν τόσο καλά στην ηλικία των 30» καταλήγει η Monica Bellucci.