Η 5χρονη Ντούντα λατρεύει να ντύνει τις κούκλες της με φορέματα που κατασκευάζει η ίδια! Πολλά κορίτσια κάνουν το ίδιο, με τη διαφορά ότι η Ντούντα έχει τη δυνατότητα να δει τις κουκλίστικες δημιουργίες της να γίνονται αληθινά ρούχα, για αληθινά παιδιά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ίδια είναι ένα από τα μοντέλα!

Η Ντούντα βέβαια, δεν είναι ένα οποιοδήποτε κορίτσι. Είναι η ανιψιά της Ζιζέλ και, όπως φαίνεται, είναι το μελλοντικό αστέρι της μόδας. Όσοι την έχουν γνωρίσει δεν διστάζουν να πουν ότι θα γίνει πιο όμορφη από τη διάσημη θεία της.

Η περιπέτεια της μικρούλας στο χώρο της μόδας άρχισε πέρυσι, όταν επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της εταιρίας παιδικών ρούχων Brandili Mundi.

Η μικρή εντυπωσίασε τόσο πολύ τους σχεδιαστές της εταιρίας, ώστε αποφάσισαν να της δώσουν τη δυνατότητα να «σχεδιάσει» την εφετινή κολεξιόν! Όπως εξηγεί μία από τις σχεδιάστριες, «η Ντούντα μας υπέδειξε σχέδια και χρώματα και μας έδειξε φορέματα που είχε φτιάξει για τις κούκλες της. Εμείς, τα κάναμε ρούχα για αληθνιά παιδιά».

Η κολεξιόν θα βγει στα καταστήματα τον Ιούλιο και η μικροσκοπική σχεδιάστρια μόδας δουλεύει πυρετωδώς για την προώθηση!

Φυσικά, η είδηση δεν μπορεί παρά να προκαλέσει και αρνητικά σχόλια, καθώς η μικρή Ντούντα είναι ακόμη πολύ μικρή για να αγχώνεται για πατρόν και ντεφιλέ… Ωστόσο, οι γονείς της επιμένουν ότι λατρεύει αυτό που κάνει και είναι πολύ ευτυχισμένη όταν ασχολείται με τα ρούχα.