Είναι μαζί 16 χρόνια και πάρα πολύ αγαπημένοι… Ο λόγος; Το ότι διατηρούν μια αρμονική σχέση και ταιριάζουν πάρα πολύ.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα για το Γιώργο Λύρα διευκρινίζοντας πως η αγάπη που νιώθει για εκείνον είναι διαφορετική από αυτήν που αισθάνεται για το παιδί τους.

«Είναι δυνατόν να αγαπάς τον άντρα σου σαν το παιδί σου ή να αγαπάς το παιδί σαν τον άντρα σου; Είναι διαφορετικές αγάπες. Σαν το παιδί δεν αγαπάς τίποτα, έχει βγει από μέσα σου. Αλλά τον πιο σημαντικό άνθρωπο μετά το παιδί σου θεωρείς τον άνθρωπο με τον οποίο το έχεις κάνει».

Η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγος της φαίνεται ίσως λίγο «βαρύς» σαν άνθρωπος γιατί δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τη δημοσιότητα.

«Σιχαίνεται τις φωτογραφίες και τις κάμερες, πράγμα που εμένα είναι μέρος της δουλειάς μου, όχι της δικής του. Εκείνου η δουλειά του είναι πίσω, η προετοιμασία όλου αυτού. Ο Γιώργος πάντα ήταν ένας γλυκός άνθρωπος. Νευρίαζε μόνο με όσους δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά. Και είναι “βαρύς” με τους φωτογράφους γιατί δεν τους αρέσει να τραβούν φωτογραφίες και να τον παίρνουν οι κάμερες».

Όσο για το αν έχουν διαφωνίες ως συνεργάτες… «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και όλα γίνονται σε συνεργασία. Στον δίσκο για παράδειγμα δεν θα μπει ένα τραγούδι που δεν είμαστε σίγουροι και οι δύο, ανεξάρτητα αν αυτό γίνει επιτυχία ή όχι. Νομίζω ότι αυτή είναι η απόλυτη συνεννόηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει ο Γιώργος να δουλέψω με κάποιον καλλιτέχνη ή να πω κάποιο τραγούδι που εγώ δεν θα θέλω ποτέ. Δεν θέλει να είμαι δυστυχισμένη».