Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει με την οικογένειά της εκτός Ελλάδος λόγω της οικονομικής κρίσης μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

«Αν έφευγα θα πήγαινα στη Γερμανία. Γιατί στο θέατρο εκεί ίσως θα είχα πιο πολλές ευκαιρίες να δουλέψω. Έχω δουλέψει στο παρελθόν για δύο μήνες στο Βερολίνο. Είχαμε πάρει και βραβείο με την παράσταση που ανέβαζα στην Γερμανία» ανέφερε η ηθοποιός, τονίζοντας όμως: «Θα νομίζει ο κόσμος ότι φεύγω, δεν φεύγω. Απλά το συζητάμε με τον άντρα μου, στη χειρότερη των περιπτώσεων».

Την προβληματίζει όμως που τα παιδιά της μεγαλώνουν σε μια χώρα που μαστίζεται από κρίση; «Θα μεγαλώσουν και θα γίνουν μαχητές, από το να τα είχαν όλα έτοιμα. Μπορούμε να δούμε και τη θετική πλευρά όλων αυτών που περνάμε. […] Δεν έχω τον φόβο αυτό! Βασικά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει! Δεν θέλω να ζω με αυτόν τον φόβο. Φυσικά μπορεί και να ζήσουν χειρότερα πράγματα αλλά μπορεί να τους κάνει και καλό. Από εκεί και πέρα δεν θέλουν υλικά πράγματα τα παιδιά, αγάπη θέλουν. Δεν χρειάζονται μεγαλεία» ξεκαθάρισε η Ναταλία Δραγούμη.