Για την αγάπη του στη μουσική μίλησε ο τραγουδιστής Νίνο που όπως φαίνεται ήρθε για να… μείνει.

«Ευχαριστώ τον Θεό που ζω, που είναι καλά η οικογένειά μου και που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να υπηρετώ τον κόσμο της μουσικής. Τώρα μπορεί να μας διαβάσουν διάφοροι που κάνουν σχόλια και να πουν “υπηρετείς τη μουσική, είσαι ταγμένος λες στη μουσική… Για κάποιους τα τραγούδια μου είναι τραγικά. ΟΚ. Αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδιστής. Είμαι εραστής της τέχνης. Δεν μετέτρεψα το χόμπι μου σε επάγγελμα. Απλά με πληρώνουν για την αγάπη μου».

Μιλώντας στο Down Town ο τραγουδιστής μίλησε και για τα προσωπικά του.  «Ναι, βρήκα το άλλο μου μισό. Και αυτό συμβαίνει μία φορά σε αυτή τη ζωή. Δεν θα σου ξαναπώ ότι το βρήκα».

«O σκοπός όλων των ανθρώπων είναι να προσέχει ο ένας τον άλλο και να δημιουργήσουν οικογένεια. Ναι, μπορώ να με φανταστώ με οικογένεια, γιατί να μη νιώθω έτοιμος. Αυτή η χαρά που σου δίνει ένα παιδί όταν γεννηθεί δεν συγκρίνεται με τίποτα. Βλέπω τους φίλους μου που έχουν κάνει παιδιά και κλαίνε από χαρά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Λένε για κάποιον που κάνει οικογένεια ότι χάθηκε. Μα χάθηκε γιατί έχει όλη τη ζωή στα χέρια του. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την οικογένεια» καταλήγει.