Ακόμη και οι πιο γνωστοί ηθοποιοί και όχι μόνο του Χόλυγουντ έχουν μπλεξίματα με το νόμο και την αστυνομία. Μόνο που στην περίπτωσή τους, οι φωτογραφίες τους από τα κρατητήρια κάνουν το γύρο του κόσμου και πουλάνε πάντα περισσότερο.

Δείτε κάποιους από τους πιο γνωστούς celebrities σε φωτογραφίες που πραγματικά θα ήθελαν να μην θυμούνται…


ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ

Κάποτε είχε τα πάντα. Φήμη, λεφτά, ταλέντο. Τον αποκαλούσαν μάλιστα σύμβολο του σεξ και άξιο απόγονο του Μάρλον Μπράντο. Στο αποκορύφωμα αυτής του της πορείας, ο ηθοποιός τίναξε τα πάντα στον αέρα. Αρνήθηκε τον ένα σπουδαίο ρόλο μετά τον άλλο, κατηγορήθηκε ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του, διέλυσε το γάμο του, έκοψε κάθε δεσμό με το Χόλυγουντ, έπαιξε σε τριτοκλασάτες ταινίες, βούλιαξε στα χρέη, έχασε το σπίτι του, κατέληξε με 200 δολάρια στην τσέπη και κλόνισε όποια εμπιστοσύνη τού είχαν φίλοι και συνεργάτες. Άρχισε να πίνει αλλά δεν έγινε αλκοολικός, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του. Μόνο που πριν από ένα χρόνο συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Δείτε τον σε φωτογραφία του από το κρατητήριο.


ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήταν μόλις έξι ετών όταν ο πατέρας του τού έδωσε να δοκιμάσει για πρώτη φορά μαριχουάνα. Στα 17 του παράτησε το σχολείο για να γίνει ηθοποιός όμως, τα ναρκωτικά είχαν γίνει η σκιά του. Ο εθισμός του στην κοκαΐνη κατέστρεψε την πεντάχρονη σχέση του με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Το 1996 συνελήφθη στο Μαλιμπού για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, κατοχή ηρωίνης και κοκαΐνης και παράνομη οπλοφορία. Τέσσερις μέρες μετά τη νέα σύλληψή του, πηδούσε από το παράθυρο τουαλέτας κέντρου αποτοξίνωσης για να αποδράσει. Η ζωή του κινδύνευσε όταν ξαφνικά ξύπνησε μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο ηθοποιός μόλις αποφυλακίστηκε αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να φτιάξει μία νέα σελίδα στη ζωή του.

ΧΙΔΕΡ ΛΟΚΛΙΑΡ
Η ξανθιά όμορφη ηθοποιός του Χόλυγουντ δεν θα μπορούσε να έχει ξεφύγει από τη λίστα των ηθοποιών που πέρασαν από τα κρατητήρια. Η κακιά «Αμάντα» του Μελρόουζ είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια χαπιών.


ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ
Τον Ιούνιο του 1995 ο ανερχόμενος στο Χόλυγουντ, Χιου Γκραντ, συνελήφθη να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της τρανσέξουαλ ιερόδουλης Ντιβάιν Μπράουν στο Λος Άντζελες. Οι φωτογραφίες έγιναν ανάρπαστες, το θέμα απασχολούσε τα διεθνή μέσα και ο ηθοποιός δήλωνε ότι «η ηθική του καθενός είναι προσωπική υπόθεση» και η ανυποψίαστη Μπράουν απορούσε «Ποιος είναι ο Χιου Γκραντ;». Συνελήφθη μάλιστα και η εικόνα του από το κρατητήριο δύσκολα θα ξεχαστεί.

ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ
Θεωρείται το κακό παιδί του Χόλυγουντ. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει περάσει την πόρτα της φυλακής καθώς είναι γνωστή η αντίσταση που έχει επιδείξει στις Αρχές.

ΚΙΦΕΡ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ
Ο ηθοποιός συνελήφθη το 2007 να οδηγεί μεθυσμένος και μετά από συμφωνία με τον εισαγγελέα πέρασε λίγες μέρες στη φυλακή. Σε ανακοίνωσή του απολογήθηκε για την «κακή κρίση» του και τη στεναχώρια που προκάλεσε στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

ΚΑΡΜΕΝ ΗΛΕΚΤΡΑ
Η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν οδηγήθηκε στο κρατητήριο με τις κατηγορίες της μέθης και των ναρκωτικών. Οδηγήθηκε το 1999 επειδή χτύπησε τον τότε αγαπημένο της, Ντένις Ρόντμαν, και διέλυσε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα και γι’ αυτό οι δυο τους χώρισαν.

ΝΙΚ ΝΟΛΤΕ
Ο Νικ Νόλτε συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2002 όταν πιάστηκε να οδηγεί στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας ενός δρόμου στο Μαλιμπού. Είχε πιαστεί να οδηγεί μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών, ποσότητα των οποίων βρέθηκε και στο αυτοκίνητό του. Το πλήρωσε με τρία χρόνια αναστολής και υποχρεωτική εγγραφή σε συμβουλευτικό πρόγραμμα αντιμετώπισης των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ
Η Πάρις Χίλτον έχει γίνει γνωστή στις Αρχές καθώς δεν έχει συλληφθεί μόνο μία φορά. Η νεαρή Χίλτον συνελήφθη ξανά να οδηγεί χωρίς το δίπλωμα, το οποίο της είχε αφαιρεθεί όταν πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένη.