«Είμαι συγκλονιστικά χάλια» δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος ενώ αναφέρθηκε στην έκτακτη εισφορά της εφορίας αλλά και στις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή του.

«Αν είναι να φύγω από το Κολωνάκι, θα φύγω τελείως από την Ελλάδα. Αν χρειαστεί να φύγω θα είναι ή για Λος Άντζελες, ή για Νέα Υόρκη, ή για Μελβούρνη. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον χώρος για δημιουργικά άτομα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά εξέφρασε την υποστήριξή του προς τους Έλληνες αλλά οι περικοπές που αναγκάστηκε να κάνει ο ίδιος στην καθημερινότητά του είναι πολλές και δεν μπορεί να κάνει άλλες.

Η μόνη του ασχολία αυτήν την περίοδο είναι η συμμετοχή του στο «Dancing on ice» γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος έχει αλλάξει. «Μένω μόνος μου σπίτι. Δε βγαίνω. Και όσον αφορά τα ρούχα, φοράω «Κostetsos» βέβαια, αλλά δε θα απασχολήσω το προσωπικό μου, να μου ράψουν ρούχα. Κάτι που παλαιότερα το έκανα».

Ενώ συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Με παίρνει πολύς κόσμος τηλέφωνο και μου ζητάει χρήματα ή δουλειά. Κάθε μέρα. Μακάρι να είχα χρήματα να τους βοηθήσω».

Όσο για την καταβολή της έκτακτης εισφοράς, σχολίασε πως ήταν τσουχτερή: «Πλήρωσα πολλά. Δεν θέλω να το θυμάμαι. ”Έτσουξε” πολύ καλά».