Τρία χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου μιλώντας σε Κυπριακό κανάλι, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μακριά από τον πρώην αγαπημένο της.

Χωρίς να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Κατέρρευσα όταν χώρισα. Χρειάστηκα μία περίοδο προσαρμογής, να αναλύσω, να ξεκαθαρίσω. Γιατί αυτό θέλει μία εγκεφαλική διεργασία. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν συνειδητοποιημένη εξαρχής με την όποια απόφαση είχα πάρει. Τι να κάνω; Ούτε η πρώτη ήμουν, ούτε η τελευταία» δήλωσε.

Η Δέσποινα Ολυμπίου βέβαια, δεν παρέλειψε να τονίσει τα λάθη που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Αν κάποιος κάνει κάτι χοντρό, που θεωρείται λάθος, μην τον συγχωρέσεις τρεις φορές. Το λάθος, αν συγχωρείται συνέχεια, παύει να είναι λάθος μετά» δήλωσε και συνέχισε: «Πρέπει να μπορείς να βάζεις τον πληγωμένο σου εγωισμό στην άκρη και να λες όλοι άνθρωποι είμαστε. Όλοι κάνουμε λάθη άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα. Όσο αντέχει ο καθένας δίνει».

Ωστόσο δεν απέκλεισε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον πρώην σύντροφό της λέγοντας πως έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ως συνθέτη και παραγωγό..