Την ώρα που τόσα πολλά λέγονται για τους βουλευτές και το ελληνικό κοινοβούλιο από τους απλούς πολίτες, που δίκαια ή άδικα έχουν απαξιώσει το ρόλο τους, η απόφαση της Βουλής να θέσει υπό την αιγίδα της δύο καταξιωμένες τραγουδίστριες, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου με συγκεκριμένο κοινό και θαυμαστές, προκαλεί πολλά ερωτηματικά σε βουλευτές, που μόλις έλαβαν την πρόσκληση στα χέρια τους διαβάζοντας ότι οι δύο καλλιτέχνιδες με τη σφραγίδα της Βουλής θα τραγουδήσουν αύριο βράδυ στο φεστιβάλ της Σύμης, διερωτήθηκαν: «Πάμε καλά; Η Βουλή πίσω από τέτοιου είδους συναυλίες;».

Και όμως υπό την αιγίδα της Βουλής οι δύο γνωστές τραγουδίστριες θα το «κάψουν» σε μια συναυλία που θα κοστίζει πολύ ακριβά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η αμοιβή τους θα ανέλθει σε 45 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα όπως πληροφορούν οι διοργανωτές την εφημερίδα Αποκαλύψεις, οι χορηγίες των εκδηλώσεων γίνονται με κρατικό χρήμα σε περιόδους που η οικονομία ελέγχεται.

Αυτή η απόφαση της ελληνικής βουλής, να τεθεί «μπροστάρης» της συναυλίας των δύο κυρίων με τη σφραγίδα της, έχει προκαλέσει ερωτηματικά σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.