Στον «πλανήτη» του Hollywood, ορισμένοι αστέρες του, εκτός από τη λάμψη που εκπέμπουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, διακρίνονται και θέλουν να λάμψουν και στον τομέα του περιβάλλοντος, αλλάζοντας στάση και τρόπο ζωής και προβάλλοντας οικολογικά πρότυπα. Το παράδειγμα αυτών των αστέρων της Έβδομης Τέχνης ακολουθούν σύμφωνα και με την Real planet, χιλιάδες θαυμαστές τους με σκοπό να καλυτερέψουν τη ζωή τους πάνω στον πλανήτη.

Νάταλι Πόρτμαν – Μπέντζαμιν Μιλπιέ
Η βραβευμένη ηθοποιός είναι χορτοφάγος πάνω απλό είκοσι χρόνια και ακτιβίστρια τα τελευταία τρία. Αγωνίζεται για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και πρόσφατα ολοκλήρωσε ντοκιμαντέρ για ένα βουνό της Αφρικής και τη διατήρηση των ενδιαιτημάτων του γορίλλα. Το έτερον της ήμισυ, ακολουθεί πιστά τον τρόπο ζωής της αγαπημένης του συνοδεύοντας την ακόμα και σε εστιατόρια που δεν χρησιμοποιούν στο μαγείρεμα κανενός είδους ζωικά προιόντα.

Ορλάντο Μπλουμ-Μιράντα Κερ
Το κοινό πάθος που έχουν για το περιβάλλον ένωσε το ζεύγος Μπλουμ- Κερ. Η Μιράντα λανσάρει οργανικά καλλυντικά και στηρίζει τους βιώσιμους κήπους σε σχολεία της Αυστραλίας, ενώ ο Ορλάντο υπήρξε πρεσβευτής της UNICEF στο Νεπάλ, με σκοπό την παροχή καθαρού, πόσιμου νερού στους κατοίκους που υποφέρουν.

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί
Οι φιλανθρωπικές δράσεις του ζεύγους είναι γνωστές σε όλους. Αυτό τον καιρό είναι αφοσιωμένοι στο να χτίζουν «πράσινες» κοινότητες. Ο Μπραντ Πιτ έχει στα σκαριά τη δημιουργία βιώσιμων κατοικιών στη Νέα Ορλεάνη, ενώ φέρεται να σχεδιάζει ένα πολυτελές, φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Τζέσικα Άλμπα-Κας Γουόρεν
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της δηλώνουν αποφασισμένοι να μεγαλώσουν την κόρη τους σε ένα «καταπράσινο» σπίτι. Θέλουν από μικρή να μάθει να σέβεται το περιβάλλον και να χαρεί την ομορφιά της φύσης, όπως τονίζουν με κάθε ευκαιρία στις συνεντεύξεις τους.