Το νέο ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο μπλέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, που τον θέλει να είχε σχέση για 8 χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του, φαίνεται πως «διογκώνεται» δραματικά με νέες αποκαλύψεις.

Την ώρα που ο Γκιγκς αναρωτιέται τι άλλο μπορεί να του συμβεί και δηλώνει ότι αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν οι χειρότερες στη ζωή του, η γυναίκα του αδερφού του Νατάσα, ρίχνει τη βόμβα δηλώνοντας ότι είχε μείνει έγκυος από τον Ράιαν αλλά έκανε έκτρωση.

Ο ακριβοπληρωμένος Ράιαν Γκιγκς έδωσε στη Νατάσα 500 λίρες για την έκτρωση και της είπε ότι δεν μπορεί να της δώσει παραπάνω χρήματα.

Επιπλέον, η Νατάσα όσον αφορά την αντίδραση του Ράιαν αποκάλυψε στη «News Of The World»: «Είπα στον Ράιαν “Δεν ξέρω πως να στο πω, αλλά είμαι έγκυος. Μου είπε “Με εμένα;” και του απάντησα καταφατικά. Μετά μου είπε “είσαι σίγουρη;” και του είπα “ένα εκατομμύριο τοις εκατό σίγουρη”. Τότε ήταν που μου είπε ότι υπήρχε μόνο μία λύση και πολλά πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου. Ήταν να ταξιδέψω στο Λας Βέγκας, όπου θα παντρευόμουν τον αδερφό του εντός μερικών εβδομάδων, και ήξερα ότι δεν μπορούσα να τον παντρευτώ από τη στιγμή που ήμουν έγκυος με το μωρό του αδελφού του».