O μεγάλος σεισμός που χτύπησε την περιοχή της Ιαπωνίας, αλλά και το τσουνάμι δεν άφησαν αδιάφορους τους διάσημους σταρ, οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους. Μέσω του twitter ανέβασαν φωτογραφίες από την καταστροφή, έστειλαν τις ευχές τους για το γεγονός που συγκλόνισε σήμερα όλο τον κόσμο.

Η ηθοποιός Alyssa Milano ενημερώνει διαρκώς το twitter της με φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα συμπαράστασης προς το λαό της Ιαπωνίας. «Προσευχές. Ο σεισμός της Ιαπωνίας ήταν 8, 9 ρίχτερ και είναι στους πέντε μεγαλύτερους του κόσμου μετά το 1900», είναι ένα από τα posts της.

«Τώρα λένε ότι πρόκειται να χτυπήσει την δυτική ακτή. Άσχημο», έγραψε στο twitter του ο 50 Cent.

«Εάν ξέρετε κάποιον που να ζει σε επικίνδυνη περιοχή, ο οποίος να μην έχει δει την κάλυψη της τηλεόρασης, καλέστε τον τώρα», συμβούλεψε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, Piers Morgan.

Τα δυσάρεστα γεγονότα στην Ιαπωνία έκαναν και την Paris Hilton να γράψει μήνυμα στο twitter. «Οι φωτογραφίες στις ειδήσεις μου σπαράζουν την καρδιά. Ανησυχώ πολύ για όλο τον κόσμο στην Ιαπωνία. Οι σκέψεις μου είναι σε σένα, Ιαπωνία. Ο Θεός να σας φυλάει όλους, ήταν όσα έγραψε.

«Η καρδιά μου είναι σε όλους αυτούς που έχουν επηρεαστεί από το σεισμό και το τσουνάμι μετά. Σας παρακαλώ, να προσεύχεστε για την Ιαπωνία. Ο Θεός να τους φυλάει και να είναι μαζί τους», έγραψε η Nicole Scherzinger.

«Ο Θεός να είναι μαζί με το λαό της Ιαπωνίας και όσους επηρεάστηκαν από την καταστροφή αυτή- Είσαστε σε κάθε σκέψη και προσευχή», έγραψε ο P. Diddy συγκλονισμένος με τη βιβλική καταστροφή.

Και η Kim Kardashian όμως ευαισθητοποιήθηκε από το θέμα. «Μόλις άκουσα για το τεράστιο σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Οι ευχές μου είναι με όλο τον κόσμο στην Ιαπωνία», έγραψε.