Ο φτερωτός Θεός του έρωτα τους κτύπησε την πόρτα και ένωσε τις ζωές των λαμπερών αστέρων του Hollywood.

Ένας έρωτας που ξεκίνησε το 2005, ήταν αυτός της Demi Moore και του Ashton Kutcher, οι οποίοι ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στο Beverly Hills.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood είναι αναμφισβήτητα η Angelina Jolie και ο Brad Pitt. Ο έρωτας τους ξεκίνησε το 2006 ενώ παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία δικά τους παιδιά, ενώ υιοθέτησαν άλλα τρία και ζουν μαζί ευτυχισμένοι.

Η Katie Holmes και ο Tom Cruise δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι και να δηλώνουν πόσο άλλαξε η ζωή τους από τη μέρα που γνωρίστηκαν. Ο Tom Cruise είχε εξομολογηθεί τον έρωτά του για την Katie Holmes στην εκπομπή της Oprah το 2005. Ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στην Ιταλία.

Η Sarah Jessica Parker παντρεύτηκε τον καλό της Matthew Broderick τον Μάιο του 1997, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν τον γιο τους. Παρά τις φήμες που γράφονται κατά καιρούς για υποτιθέμενο χωρισμό, το ζευγάρι φαίνεται να είναι μαζί και ευτυχισμένο.

Ένας πρόσφατος σχετικά έρωτας είναι αυτός ανάμεσα στην Halle Berry και τον Olivier Martinez. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και φέτος θα γιορτάσουν τον πρώτο τους Άγιο Βαλεντίνο.

Μετά από δυο γάμους, η Jennifer Lopez φαίνεται πως έκανε τη σωστή επιλογή με τον Marc Anthony με τον οποίο παντρεύτηκαν κρυφά στην Καλιφόρνια. Το 2008 απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους και ζουν ευτυχισμένοι κάνοντας πολλά όνειρα.

Αν και κατά καιρούς ακούγονται διάφορα σχόλια το ζευγάρι David και Victoria δεν δίνει σημασία και ζει ανενόχλητο τον έρωτά του. Μάλιστα οι δυο τους διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο του γάμου τους, αφού περιμένουν το τέταρτό τους παιδί, που θα είναι κοριτσάκι!

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood είναι η Heidi Klum και ο Seal. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στην παραλία του Μεξικού το 2005. Αν και η Heidi περίμενε τότε το μωρό του πρώην της, o Seal αποφάσισε να το υιοθετήσει και έτσι οι τρείς τους ζουν μαζί αγαπημένοι.