Ο παραγωγός ροζ ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης μίλησε για το κυνηγητό του ΣΔΟΕ, τη μαύρη αγορά και το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

«Ακόμη περνάω ελέγχους από την Εφορία. Καλά κάνουν και μας ελέγχουν, αλλά δεν πρέπει να ελέγχουν μόνο εμένα. Λέω ποιος είμαι, βάζω το όνομά μου και δεν κάνω κάτι παράνομο… Να κυνηγήσουν τους αλλοδαπούς μικροπωλητές και όλα αυτά που γίνονται στο ίντερνετ με την παράνομη διακίνηση ταινιών», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Παράλληλα, σημείωσε πως η ανεργία στέλνει τα κορίτσια της διπλανής πόρτας στο πορνό. «Έχω 2.500 E-mail από τον κόσμο που μου ζητά να παίξει σε ταινίες μας- ίσως λόγω των συνθηκών να έχουν ανάγκη τα χρήματα», είπε.

«Την κοπέλα απλώς την ήξερα, ένα γεια λέγαμε. Μη με ρωτάς πώς την έπεισα, γιατί ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το μαγείρεμα. Ένα μεγάλο κίνητρο είναι τα λεφτά. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά», είπε όσον αφορά το θέμα με τη Τζούλια

Τέλος, όσον αφορά την αμοιβή της Τζούλιας, ο παραγωγός αποκάλυψε πως ήταν 150.000 ευρώ. «Είναι αρκετά λεφτά αν φανταστείς ότι για μια πολύ γνωστή πορνοστάρ η αμοιβή δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ για μια ολοκληρωμένη επαφή», κατέληξε.