Αρνητικό ρεκόρ για τα δεδομένα των τριών τελευταίων χρόνων έκανε το προτελευταίο «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου την περασμένη Τρίτη. Με συνολικό ποσοστό 30,8% (πτώση που αγγίζει το 50% σε σχέση με τις συνήθεις επιδόσεις) κατέλαβε την δεύτερη θέση της prime time, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από τότε που η εκπομπή έκανε το μεγάλο της μπαμ. Την πρώτη θέση κατέλαβε το σίριαλ του Mega «Η ζωή της άλλης».

Θυμίζουμε πως στην πρώτη του σεζόν το «Αλ Τσαντίρι» μετά βίας έφτανε στο 9%. Ωστόσο η επιμονή του Λαζόπουλου και η υπομονή του καναλιού (κάτι πολύ σπάνιο για τα τηλεοπτικά δεδομένα) είχαν ως αποτέλεσμα την εκτόξευση της εκπομπής στην κορυφή. Για τρία χρόνια ήταν ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος της ζώνης υψηλής τηλεθέασης και τίποτα δεν έδειχνε πως θα άλλαζε το σκηνικό. Ειδικά τώρα το «Τσαντίρι» φτάνει στην κορύφωση του και το ενδεχόμενο να μην συνεχιστεί την επόμενη σεζόν είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Φαίνεται πως τα αστειάκια με persones τύπου Φικιώρη και trash εκπομπών σε συνδυασμό με στήριξη συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων κούρασε. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του στην τελευταία εκπομπή. Κοντός ψαλμός αλληλούια.