Αναρωτιέστε πώς δείχνουν δύο από τις πλέον επώνυμες καυτές γυναίκες του διεθνούς τζετ σετ; Δεν έχετε παρά να τις δείτε με διαφορετικό μαλλί και χτένισμα.

Η αρχική φωτογραφία της Αντζελίνα Τζολί είναι αυτή που βλέπετε παραπάνω. Δείτε τώρα πώς μπορεί αμέσως να αλλάξει η ηθοποιός παρουσιαστικό μόνο με δύο διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της και δύο διαφορετικά χτενίσματα.

Σε αυτή τη φωτογραφία τη βλέπετε ξανθιά με έντονο κραγιόν και λίγο παραπάνω ρουζ από αυτό που βάζει η ίδια.

Και σε αυτή τη φωτογραφία η Αντζελίνα Τζολί έχει ανταύγειες αρκετά ανοιχτές αλλά φοράει κόκκινο κραγιόν.

Δείτε τώρα τις αλλαγές της Ριάνα.

Η αρχική εμφάνιση της Ριάνα είναι το κοντό ασύμμετρο καρέ. Δείτε τώρα πως θα δείξει η τραγουδίστρια με ελάχιστες αλλαγές.

Κρατήσαμε μόνο τη σκιά που χρησιμοποίησε η ίδια. Αλλάξαμε το χρώμα του μαλλιού και του κουπ και απλά τονίσαμε λίγο τα χείλη της με ένα πιο έντονο κραγιόν. Και ιδού το αποτέλεσμα…

Με αφέλειες και ασύμμετρο κουπ η Ριάνα δείχνει τελείως διαφορετική. Και φυσικά και το απλό ανοιχτό ροζ κραγιόν δένει αρμονικά στο πρόσωπό της.

Για την ιστορία πάντως, οι δύο πασίγνωστες σταρ του διεθνούς τζετ σετ δεν άλλαξαν εμφάνιση. Όλα έγιναν μέσω ενός προγράμματος που χρησιμοποιούν όλες οι κυρίες για να δουν πως θα δείχνουν με διαφορετικό μακιγιάζ και μαλλί. Όλες μπορείτε να το κάνετε. Αρκεί να το τολμήσετε. Γι’ αυτό μπείτε στο www.taaz.com, κάντε εγγραφή στο site, ανεβάστε μία φωτογραφία σας και μεταμορφωθείτε αυτόματα.