Ο Τζεφ Μπέζος μπορεί να μην διευθύνει πλέον την Amazon, όμως ακολουθεί μια καθημερινή ρουτίνα που τον κρατάει απασχολημένο, χωρίζοντας τη μέρα του μεταξύ οικογένειας και εργασίας.

Η αρραβωνιαστικιά του Λόρεν Σάντσεζ σε συνέντευξη στη Vogue έδωσε μια εικόνα από τη ζωή του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στο κόσμο, καθώς το Forbes εκτιμά την περιουσία του στα 203 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αρχικά, ο συνιδρυτής της Amazon φροντίζει να κοιμάται οκτώ ώρες κάθε βράδυ, ώστε να έχει ενέργεια και διαύγεια για να λαμβάνει καλύτερα τις εκάστοτε αποφάσεις.

Λόρεν Σάντσεζ
Η Λόρεν Σάντσεζ

Όταν σηκώνεται από το κρεβάτι φροντίζει να πίνει πάντα καφέ που φτιάχνει αυτός ή η αρραβωνιαστικιά του και σχεδιάζει το ημερήσιο πρόγραμμά του, ενώ αποφεύγει να χαζολογήσει στο κινητό ή τα social media.

Μετά ετοιμάζει και συνοδεύει στο σχολείο τα δύο μικρότερα παιδιά της Σάντσεζ, στη συνέχεια επιστρέφει σπίτι και ετοιμάζεται για το γυμναστήριο. Εκεί ξοδεύει περίπου δύο ώρες ακολουθώντας πρόγραμμα που χωρίζεται σε αερόβια προπόνηση και ασκήσεις με βάρη, ώστε να παραμείνει σε φόρμα και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.

Η στιγμή της δουλειάς

Ο Τζεφ Μπέζος ξεκινά να εργάζεται λίγο πριν το μεσημέρι και αρχίζει πάντα με συναντήσεις «υψηλού επιπέδου», επειδή μπορεί ο ίδιος να δώσει την απαραίτητη πνευματική προσοχή, όπως και η άλλη πλευρά.

Έτσι, μετά το μεσημεριανό γεύμα και κυρίως προς το απόγευμα πραγματοποιεί τα πιο χαλαρά meeting, ώστε να τελειώσει τη μέρα του χωρίς να κουραστεί αρκετά.

Τζεφ Μπέζος
Ο Τζεφ Μπέζος

Στη συνέχεια επιστρέφει σπίτι και τρώει βραδινό μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας του, όμως μερικές φορές εκείνος δοκιμάζει διαφορετικά πιάτα. Σύμφωνα με το Business Insider ο Μπέζος θεωρείται «περίεργος» στο φαγητό, επειδή του αρέσουν παράξενα γεύματα, όπως το κρέας ιγκουάνα.

Έτσι, μερικές φορές γευματίζει σε ξεχωριστό πιάτο, με την οικογένεια του να απολαμβάνει πιο συνηθισμένα εδέσματα.