Μια επίσκεψη-εξπρές στο Παρίσι πραγματοποίησε η Σελένα Γκόμεζ. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, που ετοιμάζει τον νέο της δίσκο με τίτλο «Love On», ανέβασε φωτογραφίες της από τις βόλτες και τη χαλάρωσή της στην Πόλη του Φωτός, που διήρκησε μόλις 40 ώρες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες να περπατά μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, την ώρα που τρώει για πρωινό τα φημισμένα κρουασάν της χώρας, αλλά και μία πιο προσωπική στιγμή, στην οποία βρίσκεται γυμνή μέσα στην μπανιέρα.

Tην Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, είχε μοιραστεί μια εικόνα της στο Instagram, ποζάροντας με ένα λευκό μπουρνούζι και μια λευκή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι της. Φορούσε, επίσης, λευκά γυαλιά ηλίου στο στιγμιότυπο, καθώς πόζαρε δίπλα σε ένα παράθυρο με θέα τη θάλασσα. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία μάθαμε και την κυκλοφορία του νέου της δίσκου.

Πάντως η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media τον τελευταίο καιρό, με τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τον σύντροφό της, Benny Blanco, να γίνονται θέμα συζήτησης.