Πριν από εβδομάδες η Χάλι Μπέρι ανέβασε μια σέξι φωτογραφία της στο Instagram, η οποία όμως πέρασε απαρατήρητη. Τώρα όμως κάνει τώρα ξανά το γύρο των social media, αφού οι θαυμαστές της εντόπισαν μια αηδιαστική λεπτομέρεια στη φωτογραφία.

Η ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία της με μαύρα εσώρουχα κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στην έρημο, αλλά η πόζα δεν ήταν αρκετή για να τραβήξει το βλέμμα των θαυμαστών από κάτι δίπλα της που έμοιαζε με περιττώματα.

«Δεν μπορούσα να κρύψω αυτούς τους βράχους», έγραψε η 57χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία κάθεται ανάμεσα σε βραχώδεις σχηματισμούς σε άγνωστη τοποθεσία. Πρόσθεσε ένα emoji που κλείνει το μάτι στη λεζάντα της, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της ότι είχε πλήρη επίγνωση του περιεχομένου δίπλα στα πόδια της, σημειώνει η New York Post.

Παρόλα αυτά, το χιούμορ της δεν εκτιμήθηκε από πολλούς που δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί επέλεξε αυτή την τοποθεσία για να ποζάρει.

«Είμαι η μόνη που βλέπει τα κακά;!», ρώτησε ένας follower, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Αυτά δεν μοιάζουν με πέτρες…».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Κυριολεκτικά κανείς δεν βλέπει τους 3 γιγάντιους λόφους από ανθρώπινα σκ…; Σοβαρά, γιατί να δημοσιεύσετε αυτή τη φωτογραφία με τα σκ… μέσα;».

Άλλοι είπαν ότι θα μπορούσαν απλώς να είναι αποξηραμένα φύκια ή κοράλλια, η πλειοψηφία ήταν όμως πεπεισμένη ότι επρόκειτο για περιττώματα.

Η ίδια πάντως έδωσε απάντηση στα σχόλια, ενημερώνοντας τους followers της ότι ήξερε ότι υπήρχαν περιττώματα στη φωτογραφία της, αλλά επέλεξε να τη μοιραστεί.

«Γιατί όχι; Είναι αυτό που είναι», έγραψε, ενώ πρόσθεσε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι πρόκειται για ανθρώπινα περιττώματα. «Θα έλεγα ότι ήταν ένα άγριο ζώο. Ένας άνθρωπος δεν είναι πάει έξω και για να αφοδεύσει! Απλά λέω», σχολίασε.