Στο podcast «Absolytely Not» μίλησε η Τζέιν Φόντα και αποκάλυψε ότι αν έβγαινε ξανά ραντεβού, στα 85 της, θα ήταν μόνο με κάποιον εικοσάχρονο.

«Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά αν είχα εραστή, θα έπρεπε να είναι 20 ετών», δήλωσε για την ακρίβεια η Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη δύο φορές με Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. «Τώρα, γιατί συγκεκριμένα 20;» ρώτησε η οικοδέσποινα του podcast και κωμικός Heather McMahan την εμβληματική καλλιτέχνιδα και ακτιβίστρια.

«Επειδή δεν μου αρέσει το γερασμένο δέρμα» απάντησε η Jane Fonda με καυστικό τρόπο. «Σε αυτό είμαι μαζί σου. Κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω το δικό μου φρέσκο», της ανταπάντησε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια ξέσπασαν και οι δύο στα γέλια.

Προ μηνών η Τζέιν Φόντα δήλωσε πως «ευχαριστεί κάθε βράδυ τον Θεό» που συνέχισε να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς παρά τα 85 της χρόνια, παραμένει σε φόρμα και μπορεί να κάνει σεξ με ευκολία. «Ξέρεις, πρέπει να μπορείς να κάνεις έρωτα. Η γυμναστική βοηθάει. Μπορεί να μην θυμάμαι πολλά για το σεξ, αλλά θυμάμαι πως σίγουρα χρειάζεσαι ευελιξία».

Η ηθοποιός είχε ορκιστεί να μην βγαίνει ραντεβού εξ ολοκλήρου το 2018 – αναφέροντας σε συνέντευξή της το 2021 ότι δεν θέλει να ξαναμπεί σε σεξουαλική σχέση: «Δεν έχω αυτή την επιθυμία».

Η αποκάλυψη της Jane Fonda για τον μοναδικό της όρο που θα την έκανε να αναθεωρήσει τη στάση ζωής που κρατά απέναντι στα ραντεβού, έρχεται στην επιφάνεια λίγες ημέρες μετά από μία παρόμοια δήλωση του σούπερ μόντελ Linda Evangelista. Η 58χρονη έκανε γνωστές τις ανάλογες πεποιθήσεις της, αποκαλύπτοντας ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον να μοιραστεί κυριολεκτικά ή μεταφορικά το κρεβάτι της με έναν σύντροφο. «Δεν θέλω να κοιμηθώ με κανέναν πια. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει δίπλα μου».