Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η Ελένη Καριολάκη η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, αρκετά χρόνια πριν, μέσα από την συμμετοχή της στο show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της 4 μέρες μετά το θάνατό της. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (21/11).

Η κάμερα της εκπομπής «T-Live» του Alpha βρέθηκε έξω από το σπίτι της Ελένης Καριολάκη στην Αγία Παρασκευή όπου μίλησε με τον σύζυγό της αλλά και με γείτονες και οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μου λείπει η γυναίκα μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά. Τώρα είμαι μόνος. Μου λείπει η γυναίκα μου» είπε ο κ. Μανώλης, ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη στην κάμερα του Alpha.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ειρήνη Πεϊβάνη για το πώς δεν αντιλήφθηκε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή επί 4 μέρες στο ντιβάνι που συνήθιζε να κοιμάται, ο κ. Μανώλης απάντησε πως: «Δεν μου μιλούσε».

Το πτώμα της γυναίκας εντόπισε ο αδερφός του συζύγου της Ελένης Καριολάκη όταν κινητοποιήθηκαν οι γείτονες λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το σπίτι. Όσον αφορά το γεγονός πως το σπίτι είναι μια υγειονομική «βόμβα», ο σύζυγός της είπε πως «αυτή μου το έκανε έτσι, έφερε τα πράγματά της και μου το γέμισε».

Γείτονες της Ελένης Καριολάκη μίλησαν επίσης στην κάμερα του T-live και στην Ειρήνη Πεϊβάνη.
«Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, είχε μαυρίσει. Ο σύζυγός της δεν το κατάλαβε γιατί είπε ότι κι άλλες φορές είχε μείνει τρείς μέρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μετά σηκωνόταν. Μόλις με ειδοποίησαν ήρθα κατευθείαν» ανέφερε γείτονας της Ελένης Καριολάκη.

«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα»

Άλλος κάτοικος της Αγίας Παρασκευής σημείωσε στην κάμερα του Alpha πως: «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω».

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια.

Αναμένονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις

Μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Αναμένονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της Ελένης Καριολάκη.