Η μεταμόρφωση του σώματος σε ένα μήνα είναι ένας εξαιρετικά φιλόδοξος στόχος. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, εφαρμόζοντας ένα στοχευμένο πρόγραμμα. Αρκεί να δείξετε την απαραίτητη προσήλωση.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί περιλαμβάνει ασκήσεις που εστιάζουν στις κύριες μυϊκές ομάδες. Μια ολοκληρωμένη προπόνηση που ενισχύει τη συνολική φυσική σας κατάσταση και τη σωματική σας διάπλαση. Αυτές είναι οι επτά ασκήσεις για να μεταμορφώσετε το σώμα σας, όπως παρουσιάζονται από το Wellness52.

Push-Ups

12-15 επαναλήψεις ανά σετ, 2-3 σετ την ημέρα και 2-3 φορές την εβδομάδα.

Καθίσματα

10-15 επαναλήψεις, για 2-3 σετ, 2-3 φορές την εβδομάδα.

Σχοινάκι

Ξεκινήστε με άσκηση 1 λεπτού και διαλείμματα 30 δευτερολέπτων, για 10 γύρους, 3 φορές την εβδομάδα.

Burpees

Εκτελέστε όσo περισσότερα μπορείτε σε διάστημα ενός λεπτού. Στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα για 30 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε για 5 γύρους. Εκτελέστε αυτή την προπόνηση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ορειβατική άσκηση

Εκτελέστε την άσκηση όσο πιο γρήγορα μπορείτε για 1 λεπτό. Κάντε ένα διάλειμμα 30 δευτερολέπτων και επαναλάβετε για 10 γύρους, 2-3 φορές την εβδομάδα.

Σανίδα

Παραμείνετε σε στάση σανίδας για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα – αρχικά. Εκτελέστε 3 σετ την ημέρα, 2-3 φορές την εβδομάδα.

Γέφυρα γλουτών – Άρσεις λεκάνης

Ξαπλωμένοι ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα, ανυψώστε τους γλουτούς σας. Παραμείνετε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα. Ολοκληρώστε 10-12 επαναλήψεις, για 2-3 σετ, 2-3 φορές την εβδομάδα.