Πρόκειται για έναν κανόνα που αν εφαρμόσεις για κάθε σαλάτα, θα προσφέρεις στον εαυτό σου ένα πλήρες, χορταστικό και υγιεινό γεύμα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι η σαλάτα σου να αποτελείται στα 2/3 της από ωμά, πράσινα λαχανικά όπως μαρούλι, σπανάκι, ρόκα, και το 1/3 της να αφιερώνεται σε μικρές μερίδες καλών λιπαρών, όπως καρύδια, ελιές, αβοκάντο.

Μπορείς ακόμα να προσθέσεις μικρές μερίδες πρωτεΐνης, όπως κοτόπουλο, ψάρι ή αβγό και λίγα συστατικά που θα χαρίσουν νοστιμιά, όπως π.χ. τριμμένο τυρί, κρουτόν κ.ο.κ. Έτσι, η σαλάτα σου δε θα είναι ποτέ «βαρετή» οπτικά και γευστικά.

Περισσότερα θέματα για την υγεία, την άσκηση και τη διατροφή μπορείτε να δείτε στο mch-training.com.